Vacature: Feelance docenten NmG bij GGMD

29-08-2012 algemeen

Deze vacature is inmiddels verlopen

GGMD voor Doven en Slechthorenden is een landelijke organisatie met brede ervaring en expertise in de zorg en dienstverlening. GGMD biedt geestelijke gezondheidszorg en begeleiding op alle terreinen van het maatschappelijk leven: wonen, werken, opvoeden, relaties, scholing, vrije tijd en inkomen.

Op dit moment telt de organisatie ca. 170 medewerkers. Er wordt gewerkt vanuit vijf regio’s, aangestuurd door een regiomanager. In elke regio is een betrokken team actief, bestaande uit professionals die vanuit hun eigen deskundigheid begeleiding bieden aan de doelgroep. GGMD ontwikkelt regelmatig nieuwe zorg en diensten en investeert veel in de kwaliteit van de organisatie, de communicatie met doven en slechthorenden en de persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling van haar medewerkers.

GGMD voor Doven en Slechthorenden geeft aan slechthorende en plots/laatdove cliënten en hun naasten cursussen Nederlands ondersteund met Gebaren (NMG AB 1, 2 en 3). Dit kan in de thuissituatie plaatsvinden of, met andere cliënten en hun naasten, op locatie. GGMD biedt deze cursussen aan in samenwerking met de Stichting Plotsdoven. De cursus wordt wekelijks gedurende 2 uur gegeven over een periode van twaalf weken.

GGMD is voor de provincies Groningen, Friesland en Zeeland op zoek naar:

Freelance docenten Nederlands ondersteund met Gebaren (NMG)
(plots/laat)doof, slechthorend en horend

Vooropleiding
NGT docentenopleiding van de Hogeschool Utrecht of door het Nederlands Gebarencentrum opgeleid tot NMG docent (NmG AB 1, 2 en 3).
De docenten zijn bereid één of meer cursusgroepen les te geven, bij de cliënt thuis of op een externe locatie, desgewenst in de avonduren of op zaterdag.

Belangstelling?
U kunt per e-mail, contact opnemen met: Marijke Hartings: M.Hartings@GGMD.nl 
Graag uw CV meesturen en vermelden hoeveel uren u beschikbaar bent en in welke provincie u wilt werken. In deze provincie dient u ook te wonen.

Kijk voor meer informatie over GGMD op www.ggmd.nl.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen