Vacature: Groepsleider M/V

16-10-2006 algemeen

De onderstaande vacature is verlopen en niet meer geldig.
Groepsleider M/V voor 26 uren in de week
Hoeve Boschoord is een onderzoeks-, expertise- en behandelcentrum voor sterk gedragsgestoorde licht verstandelijk gehandicapte en zwakbegaafde mensen, die tevens psychiatrische problemen kunnen hebben. Op korte termijn hebben wij een vacature ten behoeve van de afdeling Kersenboom waar clienten worden behandeld die tevens een auditieve handicap hebben.

Functiebeschrijving: Als groepsleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten, overeenkomstig een individueel behandelplan. Je draagt mede zorg voor de continuiteit van de zorgverlening en je levert een bijdrage aan observatie en overdracht. Je zorgt voor een duidelijke structuur en een goed leefklimaat op de unit. Functie-eisen:

  • Voor de functie van groepsleider moet je beschikken over een MBO-opleiding zoals SPW, AW, IW, verpleegkundige (B, Z).
  • Voor de functie van groepsleider is minimaal 1 jaar ervaring vereist in het werken met jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking.
  • Ervaring in het werken met doven / slechthorenden.
  • kennis van de Nederlandse Gebarentaal een vereiste is. Bijvoorkeur beheers je gebarentaal op niveau 3.
  • Ervaring in methodisch werken
  • De geslotenheid van de afdeling kunnen ?gebruiken?
  • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en je bent stressbestendig
  • Je bent initiatiefrijk en beschikt over doorzettingsvermogen
  • Je bent minimaal 22 jaar voor de functie van groepsleider

 

Met name dove / slechthorende groepsleiders willen we uitnodigen om te reageren! Gezien de samenstelling van onze doelgroep willen wij ook graag in contact komen met groepsleiders van allochtone afkomst. Gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een man. Salaris: Voor de functie van groepsleider geldt FWG 45, maximaal ? 2553,– bruto per maand op fulltime basis. C.A.O.: Gehandicaptenzorg Arbeidsovereenkomst: Onbepaalde tijd Vacaturenummer: 061012 Ingangsdatum: in overleg Sollicitatietermijn sluit: 27-10-2006 Informatie Nadere informatie kunt u verkrijgen bij: de heer T. Snelder,Unitleider tel. 0561 422222. Sollicitatie richten aan: afdeling P&O, t.a.v. H. van Zwol, Boylerstraat 4, 8387 XN Boschoord. Per e-mail reageren kan ook, ons e-mail adres is; personeelszaken@hoeveboschoord.dji.minjus.nl


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen