Vacature: Sales Manager Siemens Audiologie Techniek

11-05-2012 algemeen

Deze vacature is verlopen en niet meer geldig

Siemens Audiologie Techniek B.V. (SAT) is een zelfstandige organisatie, gevestigd te Zoetermeer, met zo’n 40 medewerkers. SAT houdt zich bezig met de verkoop van en onderhoud aan hoortoestellen en bijbehorende producten in Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn op zoek naar een full-time, enthousiaste en gedreven Sales Manager.

Siemens is al ruim 130 jaar één van de belangrijkste internationale spelers op het gebied van Audiologische hulpmiddelen. In de Benelux is Siemens Audiologie Techniek B.V. de vertegenwoordiging voor Siemens op dit gebied. Siemens Audiologie is actief op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van hoortoestellen en daarbij voortdurend op zoek naar verbeteringen van de kwaliteit van geluid en spraakverstaanbaarheid. Om zo tegemoet te komen aan de individuele wensen en behoeften van de hoortoesteldrager.

Siemens Audiologie Techniek B.V. (SAT) is een zelfstandige organisatie, gevestigd te Zoetermeer, met zo’n 40 medewerkers. SAT houdt zich bezig met de verkoop van en onderhoud aan hoortoestellen en bijbehorende producten in Nederland, België en Luxemburg.

Wij zijn op zoek naar een full-time, enthousiaste en gedreven

Sales Manager

die graag binnen een dynamische organisatie werkt.

Achtergrond
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt commerciële ervaring in de hoortoestellenbranche.
Je begrijpt daardoor de behoeften en wensen van audiciens en speelt snel in  op veranderingen in de markt.
Je bent overtuigend, gedreven en representatief. Ook ben je mensgericht én inhoudelijk sterk. Je bent analytisch, gestructureerd en planmatig en zorgt voor het behalen van de beoogde resultaten binnen de afgesproken termijnen. Opgeven is niet iets waarin jij je herkent. Het beheersen van de Engelse taal is een pré.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het uitwerken van klantgerelateerde verkoopplannen / acties
• Beheer van bestaande  en acquisitie van nieuwe klanten;
• Opstellen, afstemmen en opvolgen van jaarafspraken met klanten;
• Actieve deelname aan open dagen en beurzen;
• Inhoudelijk ondersteunen van de klant op locatie;
• Trainen van klanten op audiologisch gebied.

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden je prima arbeidsvoorwaarden en een prettige, no-nonsense werksfeer waarin eigen initiatief wordt verwacht én gewaardeerd.

Informatie en solliciteren
Is je interesse gewekt? Of heb je vragen ten aanzien van de functie? Stuur dan je reactie naar: michelle.hocker@siemens.com. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via : 070 – 333 1033


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen