Werken bij een Sign Language Coffee Bar? Gratis webinar op 25 mei!

12-05-2020 algemeen , samenleving & maatschappij , werk & carrière

Bij 20 Nederlandse bedrijven kunnen medewerkers inmiddels koffie bestellen bij een Sign Language Coffee Bar, oftewel: een koffiebar die wordt gerund door dove en slechthorende barista’s. Wil jij ook wel aan de slag als Gebaarista? Op 25 mei kun je deelnemen aan een gratis webinar.

De Sign Language Coffee Bar leidt dove en slechthorende mensen vakkundig op tot barista. Vervolgens gaan deze Gebaarista’s aan de slag bij koffiebars in uiteenlopende bedrijven. Horende medewerkers bestellen hun koffie in gebarentaal. Hoe dat moet, kunnen ze zien op een speciaal menuscherm met gebarenfilmpjes. Zo maken dove Gebaarista’s dagelijks een kopje koffie voor de medewerkers van de Politie in Den Haag:

 

Barista’s gezocht regio Utrecht

Momenteel is de Sign Language Coffee Bar op zoek naar nieuwe barista’s voor bedrijven in de regio Utrecht. Om erachter te komen of dit iets voor jou is, kun je op 25 mei om 14.00 uur deelnemen aan een gratis webinar. Tijdens dit webinar geeft trainer Miguel uitleg over het concept van de koffiebars en de functie van een barista. Ook kun je live vragen aan hem stellen (uiteraard in gebarentaal).

Aanmelden webinar

Wil je ook deelnemen aan het webinar ‘Werken als Barista voor de Sign Language Coffee Bar’? Meld je dan aan via het formulier op de website van Ctalents. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met een link, waarmee je op 25 mei om 14.00 kunt inloggen op het webinar.

Op de website van de Sign Language Coffee Bar lees je meer over het concept


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen