Zeilweekend voor jongeren: 1 – 3 juni 2007

24-04-2007 algemeen

De JongerenCommissie organiseert een Zeilweekend voor dove en zwaar slechthorende jongeren van 12 t/m 17 jaar. In dit weekend gaan we actief watersporten! Het weekend is van vrijdag 1 juni t/m zondag 3 juni.

Robinson Crusoe
We gaan in dit weekend naar het mooie eiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse Plassen. Overdag doen we allerlei watersport activiteiten. `s Avonds kun je lekker napraten bij de open haard of een kampvuur.

Overnachten
We overnachten in het huis op het eiland Robinson Crusoe. Er is een woon-/ eetkamer met een open haard en een open keuken. Vanuit het huis kun je de Loosdrechtse plassen en het haventje zien. Naast het huis is een groot terras en een sportveld.

zeilkamp.jpgDe Haven
Robinson Crusoe heeft een eigen haven. Dit is het vertrekpunt voor de gezellige vaartochten. De haven is speciaal voor boten van het eiland.

Begeleiding
Instructeurs van NebasNsg zullen alle activiteiten coördineren en begeleiden. Natuurlijk zijn er ook begeleiders van JC en tolken aanwezig.

Kosten
Leden van JC betalen € 25 voor het Zeilweekend. Niet-leden betalen € 30 (incl. 1 jaar lidmaatschap van JC).

Aanmelden
Heb je zin in een actief weekend watersporten? Ben je doof of zwaar slechthorend én tussen de 12 en 17 jaar? Schrijf je in voor het JC Zeilweekend! Het inschrijfformulier kun je downloaden op www.jongerencommissie.nl. Zorg ervoor dat je aanmelding (en je betaling) uiterlijk 24 mei bij ons binnen is. Let op: er is beperkt plaats. Dus wacht niet te lang met je aanmelding!

Meer info
Meer informatie over het JC Zeilweekend vind je op: www.jongerencommissie.nl.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen