Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond zoekt nieuw bestuur

09-08-2018 algemeen , samenleving & maatschappij

De Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB) is een Nederlandse sportbond voor doven en slechthorenden en personen die affiniteit hebben met deze doelgroep. Momenteel zijn er in het bestuur van de KNDSB drie vrijwilligersfuncties vacant. Het gaat om de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bij de KNDSB zijn veel sporttakken vertegenwoordigd. Van atletiek, zwemmen en volleybal tot schaken, bowling en schietsport. Sommige sporttakken hebben een eigen afdelingsbestuur, andere hebben een contactpersoon. Deze sporten worden landelijk aangeboden door verschillende sportverenigingen, speciaal voor doven en slechthorenden.

Nieuw bestuur gezocht

Binnen de KNDSB komen drie (vrijwilligers)functies vrij: voorzitter, secretaris en penningmeester. De functie van van secretaris is per direct, de andere twee functies per 30 november a.s. Alle drie de functies maken onderdeel uit van het dagelijks bestuur.

Het huidige bestuur roept belangstellenden (zowel doof, slechthorend als horend) op om te solliciteren. Belangstellenden kunnen nu al meelopen met het huidige bestuur, om een warme overdracht van werkzaamheden te garanderen.

Meer informatie

Op de website van de KNDSB vind je de functieomschrijvingen van de vacatures.

De deadline voor sollicitaties is 1 oktober 2018.

 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen