Win 2 vrijkaarten voor het Nederlands Film Festival!

24-09-2017 uit- en thuistips

Van 20 t/m 29 september 2017 vindt alweer de 37e editie van het Nederlands Film Festival plaats en is Utrecht weer 10 dagen lang dé filmhoofdstad van Nederland. Om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het festival en van Nederlandse films, zorgt de organisatie ook dit jaar weer voor goede toegankelijkheid, onder andere voor slechthorenden. Win 2 vrijkaarten voor het Nederlands Film Festival!

Een deel van de films is tijdens het festival voorzien van ondertiteling, zowel buitenlandse films met Nederlandse ondertiteling als Nederlandse films met Engelse ondertiteling. Welke films toegankelijk zijn voor slechthorenden, vind je op www.filmfestival.nl/toegankelijk.

Win 2 kaarten voor het filmfestival!
Onder de lezers van Doof.nl mogen we twee vrijkaarten weggeven voor films op 26, 27 of 28 september. Wil jij ze winnen? Stuur ons uiterlijk maandag 25 september een mailtje naar redactie@doof.nl.

Het Nederlands Film Festival vindt plaats op verschillende locaties in Utrecht: in Pathé Rembrandt, Stadsschouwburg Utrecht, filmtheater ’t Hoogt, het Louis Harlooper Complex, Cinemec Utrecht en de Kinepolis Jaarbeurs. Daarnaast is het pop-up NFF Festivalpaviljoen op de Neude hét centrum van het festival. Het is o.a. de locatie van de centrale kassa en een café-restaurant. Hier kun je genieten van live muziek, expo’s én maak je de talkshow met Art Rooijakkers en Nadia Moussaid mee.

Het NFF Festivalpaviljoen ligt op ongeveer tien minuten lopen van Utrecht CS.

Het Festivalpaviljoen is tijdens het festival dagelijks van 10:00 tot 01:00 uur open en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 02:00 uur, en de centrale kassa is dagelijks open van 10.00 tot 22.00. De kassa’s van de verschillende festivallocaties zijn vanaf een half uur voor aanvang van de eerste vertoning tot een kwartier na aanvang van de laatste vertoning open. Kaartjes voor films en evenementen kunnen vanaf 1 september online worden gekocht en vanaf 20 september aan de kassa’s.

Het gehele programma en de kaartverkoop staat op www.filmfestival.nl


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen