Preventie

Zoek binnen de infotheek

Navigeer naar...

Resultaten: infotheek / preventie

Oorveilig

Oorveilig is hét keurmerk voor alle clubs en muziekpodia die hun verantwoordelijkheid nemen op het gebied van geluidsrisico's.Lees verder »

Gehoorbeschermers

Er zijn verschillende soorten gehoorbeschermers, van oorkappen tot piepkleine op maat gemaakte oordopjes.Lees verder »

Op de werkvloer

Voor werkgevers en werknemers die werken met lawaai is het belangrijke om goede preventieve maatregelen te nemen om gehoorschade te voorkomen. Lees verder »

Zwemdoppen

Water in je oor tijdens het zwemmen kan heel vervelend zijn. Er zijn gelukkig verschillende mogelijkheden om dit tegen te gaan.Lees verder »

Infotheek

Van oorsuizen tot hyperacusis en van hoortoestel tot trilwekker. In de infotheek vindt u informatie over diverse gehoorgerelateerde onderwerpen.

De informatie is gecategoriseerd in verschillende rubrieken die u aan de linker zijde vindt. Daarnaast kunt u de infotheek ook zoeken op trefwoord.

Tip ons
Mist u bepaalde informatie of heeft u een andere tip? Stuur ons dan een e-mail. We stellen uw tips zeer op prijs.

De redactie heeft de grootst mogelijke aandacht besteed aan de juistheid van alle informatie in de infotheek. Fouten zijn echter niet volledig uit te sluiten. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan deze teksten. Mocht u een onjuistheid constateren, dan kunt u ons dit per e-mail laten weten.