HoorCare Santpoort-Noord

HoorCare is een zelfstandig audicien en leverancier van hoortoestellen. Maar ook voor hooradvies, gehoorbescherming en zwemdopjes kunt u terecht in de winkel in Santpoort-Noord.

Omschrijving

Kwaliteit, service en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel, vertelt Arthur van Els. Het kan een behoorlijke stap zijn om binnen te lopen bij een hoorspeciaalzaak. Daarom hebben we twee discrete ruimtes gecreëerd zodat onze klanten niet direct in het zicht zitten. Onze vaste audicien Harry Ketting is de hele week aanwezig. Dat betekent dat klanten altijd door hem persoonlijk worden geholpen en kunnen binnenlopen op het moment dat het hen uitkomt.

We zijn voorzien van de nieuwste meet- en aanpasapparatuur, haakt Ketting in. Mensen kunnen een gratis hoortest doen en op het scherm meekijken naar het resultaat van de metingen en aanpassing. Ik vind het belangrijk dat elke stap die we nemen duidelijk is voor onze klanten, zodat zij zelf hun wensen kunnen aangeven. Omdat we zelfstandig zijn, leveren we alle merken en modellen hoortoestellen. Wij helpen graag bij reparaties en problemen met het bestaande hoortoestel, ook wanneer deze afkomstig is van een andere winkel. De ervaring leert dat advies en kwaliteit elders niet altijd voldoende is. Maar het gaat ons er om dat iemand tijdens een bezoek aan HoorCare goed en correct wordt geholpen, en de winkel met een glimlach weer verlaat. HoorCare levert zorg voor uw oren op het hoogste niveau.

Openingstijden
Ons filiaal is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 09.00 tot 15.30 uur.