Second Opinion Hoortoestellen (Harderwijk)

Second Opinion is een audiologisch advies praktijk die hoortoestelgebruikers uit het gehele land helpt om alles uit hun hoortoestellen te halen.

Omschrijving

Bij Second Opinion worden geen hoortoestellen verkocht. Bestaande hoortoestellen, die de cliënt reeds eerder elders heeft gekocht, worden met veel zorg en aandacht opnieuw ingesteld. Als u uw eigen audicien meermaals heeft bezocht, en de inspanningen leiden niet tot een verbetering, dan kan Second Opinion wellicht verder gaan.

Bij Second Opinion treft u zeer ervaren audiciens aan die alles uit uw bestaande hoortoestellen halen. Dit doen zij door u te helpen met voldoende tijd, aandacht en vakmanschap. Daarnaast is Second Opinion geen bedrijf dat  u hoortoestellen probeert te verkopen. Mocht het zover komen dat een ander hoortoestel wordt geadviseerd, dan wordt er voor verkoop verwezen naar een audiciensbedrijf bij u in de buurt.

Naast het optimaliseren van bestaande hoortoestellen wordt er op verzoek ook vaak gestart met een onafhankelijke proef met nieuwe hoortoestellen. Net als bij uw eigen audicien kunt u ook bij ons hoortoestellen op proef krijgen, maar dan geheel onafhankelijk. Second Opinion is ten slotte niet de verkopende audicien ! Een belangrijk verschil. Juist nu het verkrijgen van een nieuwe hoortoestel soms een doolhof lijkt, kan Second Opinion u hiermee helpen.

Graag helpen wij u verder als u het idee heeft dat er meer uit de hoortoestellen gehaald moet kunnen worden. Of als u een onafhankelijk advies of uitprobeerperiode met hoortoestellen wilt starten.

Wij zijn u graag van dienst.