Bernafon Nederland

Bernafon heeft een complete serie digitale hooroplossingen. Van standaard kwaliteit tot premium kwaliteit. Bernafon heeft altijd de geschikte hooroplossing voor u.

Omschrijving

Bernafon – Your hearing • Our passion
Horen en begrijpen zijn basale menselijke behoeften. Hoorproblemen en de daaruit voortvloeiende maatschappelijke gevolgen stellen de hele maatschappij op de proef. Wij geloven in een wereld waarin mensen met een hoorbeperking weer probleemloos kunnen communiceren dankzij geavanceerde technologie.

Mogelijkheden
Bernafons hoorsystemen zijn beschikbaar in een groot scala van stijlen, kleuren en met diverse adaptieve functies en opties. De toestellen kunnen makkelijk bediend worden met optionele afstandsbedieningen en verbonden worden met andere communicatie apparatuur door middel van Bluetooth® technologie. De Bernafon hoortoestellen kunnen bijna onzichtbaar gedragen worden, in of achter het oor, of vol trots getoond worden op modieuze en kleurrijke manieren.

Als u vragen of opmerking hebt over de producten of diensten van Bernafon, of als u een publicatie wilt bestellen, neem dan contact met ons op of bezoek onze website.