E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Vrijgezellenadvies + winactie van Frances Gallimore : 'Laat alles maar lekker barsten!'

Dapper

Wist je dat bekend componist Stephen Emmer tinnitus heeft? Om die reden heeft hij de Stichting Artists against Tinnitus opgericht en is hij een petitie gestart om musici te betrekken in de politieke discussie rondom gehoorproblemen. Hoormij∙NVVS vroeg hem waarom hij dat zo belangrijk vindt.

Van 13 tot en met 18 februari kun je de Deaf Champions League 2023 volgen op Instagram! Wij juichen natuurlijk voor het dappere team van F.C. Zaanstad!

Je kunt nog steeds meedoen met de winactie voor De Dappere Soldaat. Voordat de voorstelling wordt opgevoerd, willen de makers graag weten wat de dove en slechthorende doelgroep ervan vindt. Daarom kun je op donderdag 2 maart van 14.30 tot 16.00 uur gratis een repetitie bijwonen in Haarlem. Na afloop kun je je ervaring delen en tips geven. Interesse? Mail naar jessie@schuur.nl.

Veel leesplezier!
De redactie van Doof.nl

Actueel

Wat wil jij weten over Sencity? Doof.nl beantwoordt je vraag!

Op zaterdag 25 maart viert Sencity Festival haar 20-jarig jubileum! Doof.nl gaat daarom met de organisatie van Sencity in gesprek om álles te weten te komen over dit populaire festival. Wat wil jij weten over Sencity?

16-02-2023 | algemeen

Lees verder

Wat is er bekend over tinnitus?

Tinnitus kan niet je genezen, maar er zijn wel verschillende behandelingen met een goed resultaat. Volgens Hoormij∙NVVS weten lang niet alle patiënten dit en daarom moet er meer voorlichting komen.

07-02-2023 | hoorproblemen

Lees verder

Meer nieuws

Utrechtse voetballers doen mee aan Deaf Champions League

16-02-2023

De SONNET 2 van MED-EL heeft een CI-batterij voor elke levensstijl

14-02-2023

De Dappere Soldaat, operette voor doof en slechthorend publiek

02-02-2023

Meer lezen

Video

Gebaar het maar: KRO-NCRV gaat langs bij vloggende Ibrahim

Persoonlijk

Voeg alsjeblieft ondertiteling toe!

Op digitale en social media is ondertiteling steeds belangrijker geworden. En daar ben ik zelf erg blij om. Er zijn campagnes geweest om de noodzaak van ondertiteling te benadrukken. Maar ook ik liep tegen het feit aan dat ik niet goed wist hoe ik dat nu snel en makkelijk kon doen.

15-02-2023

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden