Doof.nl heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen en we zijn erg blij en trots met het eindresultaat! We hopen dat jij, als trouwe lezer, net zo enthousiast wordt als wij. E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Nieuw: weblog Bert (32) 'Ook ik begin slechter te verstaan'

Nieuw jaar, nieuwe website

Hoe kan je het jaar beter beginnen, dan met een nieuwe website en nieuwsbrief? Doof.nl heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen! We zijn erg blij en trots met het eindresultaat en hopen dat jij, als trouwe lezer, net zo enthousiast wordt als wij. Natuurlijk blijft Doof dé plek waar je leuke, interessante en waardevolle nieuwsberichten en informatie kunt lezen.

Maar we hebben ook een aantal mooie nieuwe rubrieken op Doof. “Persoonlijk”; met columns, blogs en korte interviews, “Video”; met toegankelijke filmpjes, reportages en ervaringsverhalen en “Agenda”; met leuke en relevante evenementen uit de hoorsector. Ook plaatsen we regelmatig bijzondere beelden waar doofheid en slechthorendheid een mooie hoofdrol speelt.

We kunnen er nog van alles over vertellen, maar de beste beleving krijg je natuurlijk door het zelf te lezen en door de site te scrollen en klikken. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt!

Veel leesplezier en een stralende dag,

Team Doof

Actueel

Specifieke tinnitusbehandeling in basispakket

De trapsgewijze tinnitusspecifieke behandeling wordt voortaan vanuit het basispakket vergoed, meldt de website Stichting Hoormij. Het is een behandeling in twee stappen die speciaal is ontwikkeld voor mensen met chronische tinnitus (oorsuizen).

15-01-2018 | gezondheidszorg

Lees verder

Meer nieuws

Rode oortjes: hoe ontstaan die eigenlijk?

15-01-2018

Eric Clapton onthult: ik word langzaam doof

12-01-2018

Tweedaagse gebarentraining ‘Praten in Stilte’

04-01-2018

Rechteroor luistert beter dan linkeroor

03-01-2018

Zeezoogdieren doof door lawaai van vis

08-01-2018

Meer lezen

Video

Altijd een gebarentolk op zak

Persoonlijk

In Uganda – Terugblikken en vooruitzien

Bij het afsluiten van een jaar en het beginnen van een volgend jaar, is het tijd om eens even terug te blikken naar alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd. En tegelijkertijd vooruit te kijken en misschien ook wel te dromen van alles wat er voor ons ligt. Ook in Uganda doen veel mensen dat.

17-01-2018

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden