OogvoorOren.nl

OogvoorOren.nl is de eerste audicien aan huis die volledige transparantie geeft in de prijzen en voorwaarden van hoortoestellen.

Omschrijving

OogvoorOren.nl stelt hoortoestellen bij u thuis af met behulp van professionele mobiele aanpasapparatuur en levert alle hoortoestellen met maar liefst 5 jaar garantie! De audiciens, audiologen en KNO-artsen staan klaar om u te adviseren over het beste merk en type hoortoestel dat past bij uw gehoor, wensen en levensstijl. OogvoorOren.nl is merkonafhankelijk en staat niet alleen voor transparantie in prijzen, maar ook voor een betrouwbaar en eerlijk advies. Wat mag u verwachten van uw gehoor, wat is uw maximale hoorcapaciteit en welke hooroplossing past bij u het beste. En als een hoortoestel de beste oplossing is, zorgt OogvoorOren.nl voor een optimale afstelling.

Welke hoortoestellen?
OogvoorOren.nl levert alle type hoortoestellen. Of u nu op zoek bent naar traditionele toestellen (achter het oor), kleine hoortoestellen (achter het oor met een  speaker in uw gehoorgang), kleine toestellen in het oor of hoortoestellen die nagenoeg onzichtbaar zijn die diep in uw gehoorgang zitten; OogvoorOren.nl heeft het allemaal. Kijk op de website voor het volledige aanbod.