Noizezz

Noizezz is een nieuw label voor gehoorbeschermers en richt zich op preventieve en taboe-doorbrekende gehoorbescherming! Voor actieve mensen die midden in het (lawaaiige) leven staan maar hun gehoor optimaal willen (be)houden. Een zonnebril tegen de zon, een bril om scherp te zien, kniebeschermers bij het skaten enz. Allemaal preventieve dingen om schade te voorkomen.

Omschrijving

Wij zien het als onze missie om jouw oren te beschermen. Uit statistieken blijkt dat teveel en te hard geluid onherstelbare schade kan opleveren. Draag Noizezz! Voorkomen is beter dan genezen. Common Sense!

noizezz custom
Dit zijn de op maat gemaakte otoplastieken. En vind je zo’n transparante gehoorbeschermer saai? Diverse kleuren zijn mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden. De noizezz custom gehoorbeschermers hebben een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Dus lang wachten op uw gehoorbeschermers is vanaf heden verleden tijd.

noizezz uni
Dit zijn oordopjes waar een noizezzfilter in zit. Dit zorgt voor adequate afsluiting en bescherming. Ze zijn er in maatvoeringen: small / medium / large / extra large
Een snelle en goedkopere oplossing en mét de zekerheid voor de juiste demping en verstaanbaarheid! U kunt de noizezz uni gehoorbeschermers direct meenemen!

Kijk voor verkooppunten bij u in de buurt op: www.noizezz.com.

Voor vragen, informatie of advies kunt u altijd contact met ons opnemen. De medewerkers zijn van 8.00 tot 16.30 uur bereikbaar per telefoon, fax en email.