We hebben allemaal leuke dingen te vertellen E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Onbeperkt Ondernemend: 5 vragen aan Bianca van der Horst

Behoefte aan goed nieuws?

Zie je het soms ook wat somber in nu de dagen korter worden? Gelukkig hebben wij een hoop leuke dingen te vertellen.

Weet je nog de video en het artikel over het Nederlands Doven Elftal in de vorige nieuwsbrief? Afgelopen weekend hebben de mannen zich gekwalificeerd voor de Deaflympics! In mei volgend jaar gaat het NDE dus naar Braziliƫ. Ze hebben er nu al zin in!

Heb je morgenavond 29 oktober een lege agenda? Dan kun je gratis naar het Mediacollege ‘Influencers van de toekomst’ van Doortje Smithuijsen. Het is in Hilversum en er zijn gebarentolken en schrijftolken bij. Wil je erheen? Er zijn 20 kaarten beschikbaar, dus mail snel naar emulder@beeldengeluid.nl.

Je kunt ook kaarten winnen voor de theatervoorstelling Kasimir en Karoline in de Toneelschuur Haarlem. Deze grappige voorstelling speelt zich op de kermis af en is toegankelijk voor doof en slechthorend publiek. Hoe je die kaarten kunt bemachtigen, lees je verderop in de nieuwsbrief.

Ander nieuws: er is een nieuwe rubriek op Doof.nl. Hij heet Onbeperkt Ondernemend en gaat over ondernemende mensen met een gehoorbeperking. We zetten elke maand een ondernemer in het zonnetje. Hierboven de eerste: Bianca van der Horst. Zij heeft de Nederlandse GebarenChallenge opgezet. Waarom heeft ze dat gedaan? En is het lastig als ondernemer? Je leest het allemaal!

Hopelijk ben je wat opgevrolijkt van zoveel leuke vooruitzichten. Veel leesplezier!

Redactie Doof.nl

Actueel

Win kaarten voor feestelijke theatervoorstelling Kasimir & Karoline

Bij Doof.nl kun je kaarten winnen voor de theatervoorstelling Kasimir en Karoline. Op 13 en 17 november en 10 december is de voorstelling toegankelijk voor door en slechthorend publiek. Lees snel verder wat je moet doen om te winnen!

28-10-2021 | uit- en thuistips

Lees verder

Lezersvraag: Hoe kan ik Nederlandse bioscoopfilms zien?

Veel doven en slechthorenden willen graag dat Nederlandse bioscoopfilms ook toegankelijk worden voor mensen die niet goed horen. Dat is helaas nog niet zo, maar er zijn wel oplossingen!

19-10-2021 | lezersvraag

Lees verder

Meer nieuws

Nieuwe rubriek op Doof.nl: Onbeperkt Ondernemend

28-10-2021

Meer lezen

Video

Multisportdag voor doven en slechthorenden

Persoonlijk

Column: Hoe kom ik erachter dat mijn kind slechter hoort?

Onlangs werd Janneke voor de tweede keer moeder. Bij de geboorte van haar eerste zoon was ze nog niet slechthorend. Dus toen er aangebeld werd voor de gehoortest was ze best een beetje zenuwachtig.

26-10-2021

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden