Er is van alles te winnen deze week E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Ervaringsverhaal Stefanie: 'Ik ben heel erg blij met mijn beslissing'

Ben jij een winnaar?

Sinterklaas is bijna weer in Nederland. De oude man heeft voor iedereen wel een cadeautje klaar liggen. Ook wij van Doof.nl vinden het leuk om andere mensen iets te geven. Na de winactie voor de theatervoorstelling Kasimir en Karoline hebben we nu namelijk nog een winactie! Lees snel verder.

In de vorige nieuwsbrief hadden we het ook al over Kasimir en Karoline. De bijzondere theatervoorstelling die supertoegankelijk is voor doof en slechthorend publiek. Aan alles is gedacht: een dove tolk NGT, Text on Stage, tablets, ringleiding… De dove tolk en acteur Ali Shafiee nodigt je in deze nieuwsbrief uit. Behalve in Haarlem is de voorstelling ook in Den Haag, op woensdag 17 november al. Kaarten winnen kan door te mailen naar redactie@doof.nl. Ook voor de voorstelling op 10 december in Haarlem kun je nog kaarten winnen.

En de nieuwe winactie? Dat gaat om de theatervoorstelling De Wondertuin. De Wondertuin is een visueel sprookje over de wonderen van de natuur, voor kinderen van 1 tot 7 jaar. Het wordt visueel verteld door poppenspel en pantomime. En na afloop kunnen de kinderen spelen met de handgemaakte stoffen poppen in het decor. De voorstelling is op heel veel plekken in Nederland te zien, dus er is altijd wel iets in de buurt.

In onze agenda vind je nog veel meer leuke en toegankelijke uitjes en nuttige bijeenkomsten. Veel plezier!

Vergeet ook niet dat aanstaande zaterdag Hands Up begint. In dit tv-programma gaan BN’ers Nederlandse gebarentaal leren van dove en slechthorende kinderen. Wie maakt zich het beste verstaanbaar in NGT? Een fantastisch initiatief, waar Irma Sluis aan meedoet. Zet dus zaterdag 13 november om 18.35 uur je tv op NPO 3!

Actueel

Kom naar kindervoorstelling De Wondertuin (1+)

Dieren, planten, kleuren en beweging. De perfecte combinatie voor een theatervoorstelling voor kinderen. Daarom maakte Theater Stof de voorstelling De Wondertuin, voor kinderen van 1 tot 7 jaar. Nieuwsgierig? Doof.nl geeft 3×2 vrijkaarten weg!

09-11-2021 | kinderen

Lees verder

Hulpmiddelen en de verzekering

Onverwachte gebeurtenissen kunnen flinke schade veroorzaken aan het huis. Bijvoorbeeld een storm, brand of inbraak. Daarom is een goede verzekering belangrijk. Vooral voor de inboedelverzekering is het voor doven en slechthorenden verstandig om ook te denken aan de hoorhulpmiddelen in huis.

04-11-2021 | hooroplossingen

Lees verder

Meer nieuws

MediaMasters 2021 is begonnen: speel mee!

04-11-2021

Win kaarten voor feestelijke theatervoorstelling Kasimir & Karoline

28-10-2021

Meer lezen

Video

Feest! Toegankelijke voorstelling ‘Kasimir en Karoline’ in Haarlem en Den Haag

Persoonlijk

Column: Toegankelijk theater

‘Goedemiddag! Wilt u gebruikmaken van de schrijftolk of gebarentolk?’ Het is zondagmiddag, tijd voor de Alles komt goed zondagmiddagshow van Peter Heerschop. Het Nationale Theater heeft deze voorstelling toegankelijk gemaakt voor doven en slechthorenden.

05-10-2021

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden