Een exclusief kijkje achter de schermen E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Onbeperkt Ondernemend: 5 vragen aan Marlena en Chantal van Creafabriek

Deaflympics: goud en brons

De Deaflympics zijn in volle gang. Het grootste deel van het Nederlandse team is alweer naar huis. Twee van hen konden een heel waardevol souvenir mee naar huis nemen. Judoka Albert Westerhoff won een gouden medaille bij judo en wielrenner Marc Stouten kreeg zijn langverwachte bronzen plak. Ontzettend goed gedaan allemaal! Donderdagmiddag komt atlete Elaine den Exter nog in actie op de 200 meter sprint. Kijk vooral even naar de video in deze nieuwsbrief voor een kijkje achter de schermen.

Verder lees je in deze nieuwsbrief weer een nieuwe editie van Onbeperkt Ondernemend. De creatieve Marlena en Chantal hebben samen Creafabriek opgericht. Dat ze beide slechthorend zijn, was soms lastig bij de communicatie met organisaties. Door een misverstand was zelfs hun website ineens offline! Verder zien ze hun slechthorendheid totaal niet als een beperking. Hun advies aan andere ondernemers is dan ook: denk niet in belemmeringen en durf om hulp te vragen.

Veel leesplezier!
Redactie Doof.nl

Actueel

Boekentip: De evenwichtskunstenaar

In april 2022 is het boek De evenwichtskunstenaar van Femke Krijger verschenen. Femke wordt langzaamaan doofblind door het Syndroom van Usher. In het boek beschrijft ze hoe ze hiermee omgaat.

11-05-2022 | communicatie & media

Lees verder

Meer nieuws

Brons voor wielrenner Marc Stouten, voetballers uitgeschakeld op Deaflympics

09-05-2022

Goud op Deaflympics voor judoka Albert Westerhof

04-05-2022

Meer lezen

Video

Deaflympics: een kijkje achter de schermen

Persoonlijk

De agenda

De eerste uitnodiging sinds twee jaar viel door onze brievenbus. Nu de coronaperikelen weer een beetje geluwd zijn, gaat iedereen weer feesten, uit eten en ook lang uitgestelde bruiloften vinden weer doorgang.

05-05-2022

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden