E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Column: een belletje om slecht nieuws

Vol goede moed naar 2020

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2019. Op de valreep van dit jaar, nemen we je graag nog even mee in het verhaal van Frances die bij de verzekering aan aanvraag heeft lopen voor een tweede CI. Ze moet een flinke teleurstelling verwerken, maar ze geeft de moed niet op. Wordt 2020 voor haar het jaar met 2 CI’s?

Over verzekeringen gesproken, twijfel jij nog of jouw verzekering wel de juiste voor jou is? Dan kun je tot 31 december nog van pakket of van verzekeraar wisselen. Soms loont het om uit te zoeken wat de vergoedingen precies zijn, om teleurstelling te voorkomen als je bijvoorbeeld verwacht komend jaar een nieuw hoortoestel aan te moeten schaffen. We herhalen in deze nieuwsbrief nog even het artikel hierover, waarin je handige informatie vindt om dit uit te zoeken. Verder lees je over nieuw onderzoek naar het verbeteren van spraakverstaan met een CI en over het standpunt van KNO-artsen over vuurwerk.

We wensen alle lezers heel fijne feestdagen. Wij blijven je ook in 2020 voorzien van nieuws, leuke wetenswaardigheden, actuele ontwikkelingen en persoonlijke verhalen. Ga jij knallend het oude jaar uit? Pas dan goed op elkaar en op je gehoor!

Actueel

Nieuw onderzoek naar ‘zelflerend’ Cochleair Implantaat

Het LUMC gaat onderzoek doen naar de werking van cochleaire implantaten (CI) in alledaagse situaties. Met de uitkomsten worden machine learning technieken getest.

20-12-2019 | algemeen

Lees verder

KNO-artsen ondertekenen Nationaal Vuurwerkmanifest

Vuurwerkslachtoffers zijn net zo nauw verbonden met Oud en Nieuw als het vuurwerk zelf. KNO-artsen roepen daarom iedereen op om het Nationaal Vuurwerkmanifest te tekenen.

23-12-2019 | samenleving & maatschappij

Lees verder

Meer nieuws

Welke audicien heeft een contract met je zorgverzekeraar?

26-11-2019

CI informatiebijeenkomst in Winsum

20-12-2019

Meer lezen

Video

Leven met plotsdoofheid

Persoonlijk

‘Ik was bang dat ik buiten de boot zou vallen’

Maaike (40) neemt voor het eerst een gebarentolk mee naar een EHBO-cursus. Ze heeft de betreffende docent van tevoren niet ingelicht en die is dan ook onaangenaam verrast.

23-12-2019

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden