UWV kiest Berengroep voor tolkvoorziening E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Column: Ongehoord

Bubbels

Wij hadden deze week meerdere redenen voor bubbels. Niet alleen was er het nieuwe jaar om op te toasten, maar ook een nieuwe, belangrijke opdracht. UWV heeft de Europese aanbesteding Tolkvoorziening namelijk gegund aan Berengroep, de organisatie achter Doof en Tolkcontact. Daar zijn we ontzettend trots op en blij mee; het jaar had voor ons niet beter kunnen starten. Ons goede voornemen is dus om samen met UWV een tolkvoorziening te realiseren die zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van de gebruikers.

Ook Evelyne is druk bezig met haar voornemens voor 2019. In haar nieuwste column lees je tegen wie ze dit jaar geen ‘sorry’ meer gaat zeggen en van welke fouten ze gaat leren. En over fouten gesproken: docent Nederlandse Gebarentaal Martijn schreef een column over de uitdrukking ‘een gesprek tussen doven’ en waarom dit gezegde onder horenden zulke onjuiste ideeën oproept.

Wat ons betreft kunnen er niet genoeg gesprekken tussen doven, slechthorenden én horenden plaatsvinden. Ons voornemen voor dit jaar is dan ook om alle onderwerpen op dat gebied te blijven bespreken en al het relevante nieuws met jullie te blijven delen. Via deze nieuwsbrief, op onze website en natuurlijk via Twitter, Facebook en Instagram.

Wij wensen je het allerbeste!
Redactie Doof

Actueel

UWV kiest Berengroep voor uitvoering tolkvoorziening

UWV heeft de Europese aanbesteding Tolkvoorziening gegund aan Berengroep, de organisatie achter Doof en Tolkcontact. Per 1 juli 2019 verzorgt Berengroep de tolkvoorziening.

07-01-2019 | algemeen

Lees verder

Betaalt je zorgverzekeraar ook in 2019 je hoortoestel?

Heb je een (nieuw) hoortoestel nodig? Dan wil je natuurlijk weten wie dat gaat betalen. Jijzelf of je zorgverzekeraar? En heb je een aanvullende zorgverzekering nodig?

31-12-2018 | algemeen

Lees verder

Meer nieuws

Volumeknop omlaag in bioscopen, fitnesscentra en bij studentenverenigingen

20-12-2018

Eerste vertaalsysteem voor Britse Gebarentaal

24-12-2018

Zijn alle implantaten hetzelfde? Kom naar een MED-EL informatiebijeenkomst

03-01-2019

Slechthorend familielid vaak buitengesloten

24-12-2018

Meer lezen

Persoonlijk

Ik neem me niks voor, (h)oor!

Meer sporten, minder snoepen. Bier en wijn alleen nog maar in het weekend. En als één van de kinderen met een watervaste stift op de muur tekent, reageer ik rustig in plaats van boos.
Wij mensen hebben steeds een nieuw kalenderjaar nodig om onszelf doelen te stellen, die we vervolgens zelden bereiken. Als het om haar gehoor gaat, heeft Evelyne echter wel ideeën over wat er beter kan.

08-01-2019

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2023   Alle rechten voorbehouden