Pittige hondenpootjes en een bullshit-filmpje. E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Column: Pittige hondenpootjes

Nieuw

Nieuwe week, nieuwe verhalen! Allereerst stellen we je graag voor aan onze nieuwe columnist: Ruth Hartogs. Ruth is gezinsbegeleider bij de NSDSK, de Nederlandse Stichting voor het Dove en Slechthorende Kind. In haar columns beschrijft ze waar ouders mee te maken krijgen en voor welke keuzes ze komen te staan. Bovenaan deze nieuwsbrief lees je haar eerste bijdrage: ‘Pittige hondenpootjes’.

Ook nieuw: de zoektocht naar een Minister van Gehandicaptenzaken. Die heeft Nederland namelijk niet, terwijl dat wel goed zou zijn: een centraal aanspreekpunt voor mensen met een beperking. Aanstaande maandag 17 juni gaat presentatrice Lucille Werner op zoek naar de juiste kandidaat. Sandra Ballij van Ctalents – het talentenbureau voor mensen met een zintuiglijke beperking – is één van de zes genomineerden. Stem jij ook op haar? In het filmpje zie je meer over haar campagne ‘Anders kijken, anders denken, anders doen’.

Veel lees- en kijkplezier!
Redactie Doof

Actueel

Hoortoestel van de toekomst bestuurd door hersenen?

Een hoortoestel dat in een rumoerig restaurant alleen het geluid versterkt van degene die jij wilt horen. Volgens Amerikaanse onderzoekers is het in de toekomst mogelijk.

03-06-2019 | gezondheidszorg

Lees verder

Gebarentaal moet werk op bouwplaats veiliger maken

Elk jaar vallen er 20 doden in de bouw. Om ervoor te zorgen dat bouwvakkers elkaar sneller kunnen waarschuwen, moeten ze binnenkort een nieuwe taal leren: gebarentaal.

05-06-2019 | algemeen

Lees verder

Meer nieuws

Tolkcontact biedt nu ook klantenservice in gebarentaal

28-05-2019

Cochleair implantaat van AB wint MedTech Breakthrough Award 2019

06-06-2019

Zijn alle implantaten hetzelfde? Laat je informeren op 18 juni

31-05-2019

Meer lezen

Video

Wie wordt de nieuwe Minister van Gehandicaptenzaken?

Persoonlijk

Rondo 2: ‘Ik voel niet eens dat er iets op mijn hoofd zit’

Caroline draagt een CI en is daar heel tevreden over. Ze merkt niet eens dat ze hem draagt. Als ze hem 's nachts oplaadt, kan ze makkelijk de hele dag met de accu door. Sinds ze dit CI draagt kan ze weer genieten van muziek en gaat ze zelfs weer naar concerten. Lees haar ervaringsverhaal over de Rondo2.

07-06-2019

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden