Gratis naar de film of het theater E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Column: Auditieve neuropathie... zonder Google

Hoe dan?

Dat vraagt columnist Ruth zich af als ze tijdens een huisbezoek moet uitleggen wat ‘auditieve neuropathie’ is. Dat is in het Nederlands al een lastige opgave, maar het wordt nog moeilijker als het betreffende gezin geen Nederlands spreekt. Ook onze andere columnist, Margriet, heeft het deze week moeilijk. Hoewel ze ’s nachts haar hoortoestellen uit heeft, wordt ze toch steeds wakker van vervelende geluiden…

Verder in deze nieuwsbrief: de première van de Surinaamse bioscoophit WIREN. Vanaf 12 december is de film te zien in Nederlandse bioscopen en jij kunt kans maken op twee vrijkaartjes. Hoe dan? Door ons vóór a.s. vrijdag 13 december een e-mail te sturen met de reden waarom jij deze film graag wilt zien.

Tot slot biedt deze nieuwsbrief een aantal interessante én toegankelijke uitjes tijdens de feestdagen, zoals rondleidingen in gebarentaal op Winterpaleis Het Loo en de theatervoorstelling The Children in de Koninklijke Schouwburg, met gebarentolk en speciale 1 + 1 gratis-actie! Hoe dan? Gewoon even deze nieuwsbrief lezen, dan weet je het :-).

Veel plezier!
Redactie Doof.nl

Actueel

Nieuw onderzoek behandeling Ushersyndroom

Patiënten met Ushersyndroom en onderzoekers van het Radboudumc gaan wetenschappelijk onderzoek doen naar een behandeling voor Ushersyndroom, type 2C.

05-12-2019 | gezondheidszorg

Lees verder

Win kaartjes voor de Surinaamse bioscoophit WIREN

De Surinaamse bioscoophit WIREN vertelt het indrukwekkende verhaal van een dove jongen die in Suriname opkomt voor zijn rechten. Doof.nl mag 5×2 vrijkaartjes weggeven.

09-12-2019 | uit- en thuistips

Lees verder

Meer nieuws

Thao is doof en dé wenkbrauwspecialist van Rotterdam

10-12-2019

Welke audicien heeft een contract met je zorgverzekeraar?

26-11-2019

Verdiepende informatiebijeenkomsten over CI bij Cochlear

29-11-2019

Zijn alle implantaten hetzelfde? Laat je informeren op 17 december

26-11-2019

Meer lezen

Video

Tandemfietstocht voor onderzoek naar behandeling Ushersyndroom

Persoonlijk

Column Margriet: Gelukkig geen Misofonie

Margriet ligt in het ziekenhuis en heeft ’s nachts uiteraard hoortoestellen niet in. Toch blijven niet alle nachtelijke geluiden voor Margriet verborgen, zeker niet nu ze een nieuwe kamergenoot heeft…

10-12-2019

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden