Tips voor solliciteren als je doof of slechthorend bent E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Column: Nieuwe baan

Droombaan gezocht

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je graag solliciteren op die ene leuke baan, maar ben je nog onzeker hoe je dat aanpakt met je gehoorverlies? Je bent niet alleen. Veel mensen die doof of slechthorend zijn, vinden het soms lastig om een baan te vinden. Of ze zijn bang om afgewezen te worden op hun gehoorbeperking. En dat is zonde! Daarom hebben we in deze nieuwsbrief vijf tips om  jouw droombaan te krijgen.

Iemand die deze tips niet meer nodig heeft, is Frances. Zij heeft helaas de redactie van Doof.nl verlaten voor een andere leuke werkplek. Ze heeft een prachtige column geschreven over hoe het werken hier haar veranderd heeft.

En heb je zin om komende woensdag naar het theater te gaan in Den Haag? We geven kaarten weg voor de bijzondere voorstelling Antropoceen, de musical. Je hoeft ons alleen maar te mailen als je wil winnen. Dus waar wacht je nog op?

Redactie Doof.nl

Actueel

Meld je aan voor een unieke rondleiding bij het Kentalis Compas College voor VSO

Geen open dag vanwege corona, maar vanaf februari 2022 persoonlijke rondleidingen op afspraak in het huidige gebouw van het Kentalis Compas College voor VSO of deelnemen aan een online bijeenkomst. We heten je van harte welkom!

02-02-2022 | advertorial

Lees verder

Win kaarten voor musical Antropoceen met gebarentolk

De lockdown is voorbij! De nieuwste voorstelling in Theater aan het Spui in Den Haag is ‘Antropoceen, de musical’. Die is op 9 februari te zien met een tolk Nederlandse Gebarentaal en het leuke is: jij kunt kunt kaarten winnen!

03-02-2022 | uit- en thuistips

Lees verder

Meer nieuws

Vijf tips bij het solliciteren als je doof of slechthorend bent

24-01-2022

Persconferentie corona met gebarentolk groot in beeld

25-01-2022

Meer lezen

Video

Tinnitus: ‘Het stopt niet en het went nooit’
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden