Op steeds meer plekken hoort iedereen erbij E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Column: In Uganda - Een gebaar uitgelegd

Inclusie is overal

In deze nieuwsbrief vind je veel wat met inclusie te maken heeft. Zo hebben we het over nieuwe barbiepoppen! Binnenkort kun je een Barbie met een hoortoestel kopen. Dat is wel bijzonder toch? Ook is er een internationaal project over inclusie, waaraan jij een bijdrage kunt leveren. En het festival Oerol op Terschelling heeft toegankelijkheid zo hoog in het vaandel, dat ze een heel visueel weekend op het programma hebben staan.

We blikken ook nog een keer terug op de Deaflympics, samen met een aantal Nederlanders die er geweest zijn. We interviewden voetballers Boaz, Jelle, Joost en Mike, hun trainer John en atlete Elaine. Wat waren hun mooiste momenten, en wat hebben ze geleerd?

Over inclusie gesproken: ook jij kunt je bijdrage leveren aan onze website en nieuwsbrief. Want wat zou jij nou willen weten over gehoor, doofheid, slechthorendheid of gebarentaal? Stuur je lezersvraag in en wij gaan hem beantwoorden!

Veel leesplezier!

Actueel

Redactievraag: Wat wil JIJ weten?

Beste lezer van Doof.nl, deze keer beginnen we dit artikel niet met een vraag van een lezer. Nee, we hebben een vraag voor jou.

25-05-2022 | lezersvraag

Lees verder

‘Meedoen aan de Deaflympics was een droom die uitkwam’

Al op de luchthaven Schiphol was de sfeer goed. Deaflympics, we komen eraan! De maanden ervoor waren spannend: ging het wel lukken om de reis naar Brazilië te betalen?

26-05-2022 | interview

Lees verder

Meer nieuws

Barbie met een hoortoestel: afspiegeling van de samenleving

19-05-2022

Deel jouw kennis en ervaringen in internationaal project over inclusie

19-05-2022

Meer lezen

Video

Heel veel tolken tijdens focusweekend 'Visuele Taal' op festival Oerol
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden