E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Expert Judith Veen geeft advies over hinderlijk geluid op de werkvloer

Lekker binnenblijven

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat… Gelukkig is er binnen genoeg te doen, zoals de nieuwe serie Sleepers kijken met dove acteur Ravi (13 jaar). Heb je al een aflevering gezien? Nog meer redenen om voor de tv te hangen: komende zaterdag begint Hands Up seizoen 2 én op maandag de nieuwe kinderserie Gebaar het maar!

In ander nieuws: deze week is in de Grondwet vastgelegd dat het verboden is om te discrimineren vanwege een handicap. Dit is groot nieuws, want het betekent dat de overheid rekening moet houden met beperkingen bij het opstellen van een nieuwe wet. Of dat iemand kan worden gestraft door een rechter als je discrimineert vanwege iemands beperking. Lees er meer over in dit artikel van Iederin.

In de vorige nieuwsbrief hadden we het over de open dagen bij Kentalis voor VSO. We hebben toen in het intro niet de goede data genoemd. Dus voor de zekerheid nog een keer: op dinsdag 24 januari is de open dag bij het Kentalis Compas College in Zaltbommel en op woensdag 1 februari is de open dag bij Kentalis Guyotschool in Haren.

Veel leesplezier!
Redactie Doof.nl

Actueel

De eerste tekenen van gehoorverlies

Des te eerder je gehoorverlies constateert en in actie komt, des te beter het is voor jezelf en je omgeving. Check de symptomen van gehoorverlies en kom op tijd in actie. 

12-01-2023 | advertorial

Lees verder

Dovendiensten maken de kerk toegankelijk en begrijpelijk

‘Ik denk dat veel dove gemeenteleden zich eenzaam voelen.’ Dove kerkgangers hebben te maken met vooroordelen, dat ze verstandelijk beperkt zouden zijn bijvoorbeeld, merkt dovenpastor Hendrik Stevens.

12-01-2023 | samenleving & maatschappij

Lees verder

Meer nieuws

Prentenboek 2023 ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ vertaald in gebarentaal

19-01-2023

Dove acteur Ravi Beeuwkes (13) speelt dove jongen in Nederlandse serie Sleepers

09-01-2023

Open dagen bij Kentalis voor VSO in Haren en Zaltbommel

05-01-2023

Meer lezen

Video

Achter de schermen bij Sleepers met dove acteur Ravi (13)

Persoonlijk

In Uganda – Een nieuw jaar

Het is januari, een nieuw jaar ligt voor ons. Net als veel anderen kijk ik terug en vooruit. Ik ben het vorige jaar geëindigd en het nieuwe jaar begonnen in Nederland. Dat was wel fijn, even bijtanken. Zeker gezien de grootste plannen voor het komende jaar!

16-01-2023

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden