E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Daten als je slechthorend bent: Frances Gallimore schreef er een boek over

Vul die boekenkast maar aan

De afgelopen weken verschenen er drie boeken over doofheid. ‘Doof!’ van Manon Spierenburg, ‘Zolang ik nog vrijgezel ben’ van Frances Gallimore en ‘Het wonderbaarlijke verhaal van een stille avonturier’ van Wim Daniëls. Als dat geen record is voor in het Guinness World Records-boek…

In de vorige nieuwsbrief las je al over het boek van Manon. Bovenaan deze nieuwsbrief lees je ons heel persoonlijke interview met Frances. Wist je dat je haar boek ook kunt winnen? Lees snel het artikel voor meer info. En komt Wim Daniëls dan volgende keer? Het contact is in ieder geval gelegd en de interviewvragen liggen klaar.

Waar je je nog meer op kunt verheugen, zijn de Sinterklaasoptochten met gebarenpieten, het tweede seizoen van Hands Up en andere leuke uitjes in de agenda.

Veel leesplezier!

Groetjes, de redactie

Actueel

Oorfonds start crowdfunding voor onderzoek naar hoorproblemen bij kinderen

Het Oorfonds is een geldinzamelingsactie gestart voor onderzoeken naar plotsdoofheid, evenwicht en tinnitus bij kinderen. De crowdfunding maakt deel uit van de campagne ‘Geef Ooronderzoek Gehoor’. Draag je ook bij?

09-11-2022 | kinderen

Lees verder

Meer nieuws

Tweede seizoen Hands Up komt eraan!

09-11-2022

Arjen Lubach niet blij met aanpak gehoorschade in Nederland

27-10-2022

Meer lezen

Video

Lucas (21) heeft het Syndroom van Usher

Persoonlijk

In Uganda – Stage

Na haar opleiding om haar onderwijsbevoegdheid in het speciaal onderwijs te halen, was het tijd voor een stage. In haar stageklas zitten vijf dove kinderen, één slechthorend kind en één horend kind. Een gevarieerd gezelschap dus!

09-11-2022

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden