Sinterklaas is net weg, de kerstdagen komen eraan. Wat ga jij doen? E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Column: Alles op tafel

Staat jouw kerstboom al?

Is jouw huis al in kerstsfeer? Sinterklaas is nog maar net weg uit Nederland, maar de rest van december is het ook feest. Het is nog een beetje de vraag hoe uitgebreid we de feestdagen kunnen gaan vieren. Volgende week horen we de coronamaatregelen voor de komende weken.

Maar ook als je Kerst thuis gaat vieren, of nog langer vrij bent in de kerstvakantie, kun je het leuk maken natuurlijk. Wij hebben wat tips voor je verzameld. Ook handig: een stappenplan voor het herkennen van gehoorverlies bij mensen in je omgeving. Waar kun je op letten en wat doe je als iemand daadwerkelijk gehoorverlies lijkt te hebben? Hoe ga je daarmee om? Laten we met de feestdagen goed naar elkaar omkijken.

Als je echt de deur uit wil, zijn er gelukkig ook wat activiteiten buitenshuis. Je kunt naar een middagvoorstelling in de bioscoop, zoals onze columnist Frances deed. Haar ervaringen lees je in de column bovenaan. Of wat denk je van een rondleiding door een museum voor jong en oud, of een familievoorstelling over Kerstmis? En heb je kinderen tussen de 8 en 12, dan kun je naar Beeld en Geluid Den Haag voor een familiepubquiz of een masterclass radio-dj worden.

We wensen iedereen hele fijne feestdagen!

Redactie Doof.nl

Actueel

Thuis met de feestdagen? Vijf tips om je niet te vervelen

Het ziet ernaar uit dat we de feestdagen weer in kleine kring gaan vieren dit jaar. Dat is jammer, maar laten we er het beste van maken. We geven je wat leuke tips, zo hoef je je niet te vervelen! De tips zijn ook heel geschikt voor de kerstvakantie natuurlijk.

09-12-2021 | uit- en thuistips

Lees verder

Kerstvakantie: familiepubquiz of masterclass Radio-dj met gebarentolk

Op woensdag 5 januari organiseert Beeld en Geluid twee leuke kerstvakantie-activiteiten waar een gebarentolk bij aanwezig is.

09-12-2021 | kinderen

Lees verder

Meer nieuws

Tips om gehoorverlies te herkennen en aan te kaarten onder je naasten

09-12-2021

Boekentip: Virtueel dovendorp

07-12-2021

Meer lezen

Video

Maak je eigen mondmasker met venster

Persoonlijk

Zwanger en slechthorend zijn, is dat anders?

Dit jaar mocht ik voor de tweede keer moeder worden. En wat was het gewenst. Hoewel iedere zwangerschap anders is, vroeg ik mij af of dit ook effect had op mijn slechthorendheid. Is zwanger zijn nu anders dan bij andere vrouwen?

09-12-2021

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden