Leuke uitjes en handige workshops E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Ervaringsverhaal Jordan: 'Mensen zijn verrast als ik vertel dat ik eigenlijk doof ben'

Tijd voor zomer

Tussen de tropische regenbuien en stormen door hebben we de afgelopen weken al een klein voorproefje gekregen van de zomer van 2022. Dat smaakt naar meer! We kijken uit naar toegankelijke festivals. Dansvoorstellingen, kunstexposities en films in heel Nederland… Kun je niet wachten? Vandaag (9 juni) nog kun je kaarten winnen voor een dagje poëzie in gebarentaal aanstaande zaterdag, dus mail ons snel je naam en je e-mailadres!

De start van de zomer is vaak een periode waarin mensen open staan voor grote veranderingen in hun leven, zoals een nieuwe baan. Heb jij een (gehoor)beperking en zoek je je eerste baan of een nieuwe stap in je carrière? Lees dan het interview met Ctalents en volg hun gratis sollicitatieworkshops.

Veel leesplezier!
Redactie Doof.nl

Actueel

De leukste toegankelijke festivals in de zomer van 2022

Misschien wordt dit wel de eerste zomer in twee jaar zonder coronamaatregelen. Een goed moment om de toegankelijkheid van Nederlandse festivals eens te bekijken.

09-06-2022 | uit- en thuistips

Lees verder

Meer nieuws

Live poëzie in gebarentaal op Poetry International Festival

01-06-2022

Meer lezen

Video

Poëzie in gebarentaal: korte performance

Persoonlijk

Innovatie

Ik ben niet zo van de laatste mode of de nieuwste snufjes. Meestal laat ik het een ander eerst ontdekken en wacht ik liever even af.

09-06-2022

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden