Niets te doen? Wij hebben tips voor je. Voor binnen en buiten, voor elk wat wils. E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Column: In Uganda – Het resultaat

Verveel jij je?

Het is weer zo’n typisch Nederlandse zomer. Dan weer zon, dan weer wolken, regen of zelfs storm. Niet echt lekker weer om de hele dag op stap te gaan. Dan maar weer een dagje thuis. Lijkt je dat saai? Ben je bang dat je je verveelt? Dat hoeft niet hoor!

Zelfs als je alle spelletjes al hebt gewonnen, en al je boeken al uit hebt (heb je onze tips in de vorige nieuwsbrief gezien?), is er genoeg te doen. We hebben deze keer een lijstje gemaakt met films en series die te maken hebben met doof of slechthorend zijn. En voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is er een nieuw inclusief kinderboek. Met onder andere een gebarenboek erbij!

En is het nou wel mooi weer, dan is er ook genoeg te doen! Dat kun je zien in onze agenda. Deze maand zijn er een theaterfestival en maar liefst twee muziektheatervoorstellingen met tolken Nederlandse Gebarentaal. Ook kun je naar het event Good Vibrations, waar je met een speciaal shirt muziek kunt voelen. Met je kind kun je naar de Prinsen- en Prinsessendagen in Paleis Het Loo. En ook daar zijn gebarentolken aanwezig.

Je hoeft je dus echt niet te vervelen. Veel plezier!

Redactie Doof.nl

Actueel

Regen in je vakantie? 7 tips voor films en series

Wat een weer af en toe…. Heb je eindelijk vakantie, zit je binnen omdat het regent! Komen de muren op je af? Hier een lijstje spannende én ontspannende films en series!

05-08-2021 | uit- en thuistips

Lees verder

Neem een tolk mee op vakantie!

Spontane uitnodiging voor een barbecue bij je campingburen? Een leuk boottochtje reserveren in de buurt? Of onverwachts pech met de caravan? Ook op vakantie in Nederland is het handig als je altijd een gebarentolk op zak hebt. Dat kan met de Tolkcontact-app.

04-08-2021 | advertorial

Lees verder

Meer nieuws

Kinderboek voor iedereen: Het mysterie van het Quackmonster

05-08-2021

Meer lezen

Video

Vorig jaar was het Jeugdjournaal op de Gebarencamping

Persoonlijk

‘Ik voel me stoer in plaats van hulpeloos’

Pam Hueting is werkzaam als woonbegeleider bij een zorginstelling. Ze is slechthorend en gebruikt zowel voor haar werk als privé regelmatig KPN Teletolk, waarmee ze direct kan bellen via tekstbemiddeling. ‘Bellen is soms gewoon fijner dan contact via de mail of WhatsApp.’ 

12-05-2020

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden