Wat is nou het beste hoortoestel? E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Column: In Uganda – Teambuilding

De beste film van 2021 is...

…CODA! Deze film won afgelopen week de Oscar voor beste film. En niet alleen die, maar nog twee: ook de prijs voor beste scenario en beste mannelijke bijrol (de tweede dove Oscarwinnaar ooit!) gingen naar CODA. De film gaat over een doof gezin met een horende, zingende dochter. Geweldig om te zien dat er ook in Hollywood aandacht is voor gebarentaal en dovencultuur.

In de mailbox van de redactie krijgen we vaak de vraag binnen: welk hoortoestel moet ik kiezen? Het is natuurlijk moeilijk om een advies hierover te geven, omdat het antwoord voor iedereen verschillend is. We hebben wel een paar handige vragen opgesteld die je kunnen helpen bij het vinden van het juiste antwoord voor jou.

En lijkt het jou als doof persoon leuk om museumgids te worden? Kijk dan snel bij de vacatures die we op de site hebben staan voor gebarentaalvaardige museumgidsen in het nijntje museum en filmmuseum Eye. En als je nog geen voorkeur hebt kun je je aanmelden als gids voor de museumgidsen-pool.

Veel leesplezier!
Redactie Doof.nl

Actueel

Film CODA grote winnaar van Oscar-uitreiking

De film CODA heeft zondag 27 maart 2022 maar liefst drie Oscars gewonnen. De film gaat over een horend meisje dat opgroeit in een doof gezin. De film kreeg de Academy Awards voor beste film, beste scenario en beste mannelijke bijrol.

28-03-2022 | communicatie & media

Lees verder

Lezersvraag: Wat is een goed hoortoestel voor mij?

Beste redactie, er zijn weer vijf jaar voorbij dus ik moet nieuwe hoortoestellen uitzoeken. Welke moet ik nemen, wat zijn de beste? Zijn de gehoorapparaten die je zelf moet betalen altijd de beste? Ik vind het zo lastig om een keuze te maken. Kunnen jullie me helpen?

31-03-2022 | hooroplossingen

Lees verder

Meer nieuws

Nieuwe tv-serie Prikkels: aflevering over horen op 1 april

23-03-2022

Stem nu: Ctalents Awards voor wie zich inzet voor inclusie

25-03-2022

Meer lezen

Video

Week van de Lentekriebels: je lichaam is van jou

Persoonlijk

Vijf tips om te sporten met een hoortoestel in

Wanneer je denkt aan slechthorendheid, denk je niet automatisch dat dit een belemmering kan zijn bij het sporten. Toch was dit een van de plekken waar Janneke het direct merkte. Wat ze allemaal geleerd heeft, deelt ze in deze column.

30-03-2022

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden