Zwemmen met een CI en Songfestival in gebarentaal E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Nieuwe column: Evelyne gaat onderuit

Heerlijk, hè, die zon

Nu de temperaturen boven de 20 graden komen, is niets lekkerder dan verkoeling zoeken in het zwembad of aan zee. Maar hoe zit het als je een CI hebt? Kun je daarmee eigenlijk zwemmen? In deze nieuwsbrief zetten wij de veertien meest gestelde vragen over gehoorimplantaten voor je op een rij.

Het voorjaar is ook de tijd van het Eurovisie Songfestival. Deze week vinden de finales plaats, die dit jaar voor het eerst te volgen zijn voor doven en slechthorenden. Alle drie de shows inclusief de liedjes worden live vertaald naar gebarentaal.

Veel zonnig nieuws dus, passend bij het zomerse weer!

Actueel

Songfestival nu ook in gebarentaal

Het Eurovisie Songfestival is dit jaar te volgen in gebarentaal. Zowel de halve finales op 8 en 10 mei, als de finale op 12 mei worden met een livestream op Facebook vertaald naar gebarentaal. De finale wordt ook live getolkt bij Swedoro in Rotterdam.

08-05-2018 | algemeen

Lees verder

Mythen en feiten over gehoorimplantaten

Moet je met een cochleair implantaat uit de buurt blijven van wifi-apparaten? Kun je zwemmen met een CI? En hoe wordt zo'n implantaat eigenlijk geplaatst? Veertien mythen en feiten over gehoorimplantaten op een rij.

07-05-2018 | hooroplossingen

Lees verder

Meer nieuws

Mogelijk nieuwe behandeling voor eenzijdige doofheid

02-05-2018

Twarres stopt per direct met touren vanwege tinnitus

08-05-2018

Superklein hoortoestel hoort beter dan menselijk gehoor

07-05-2018

Meer lezen

Persoonlijk

"Mama?"riep ze. "Mama?! MAMA!!"

De eerste keer dat het gebeurde had ik net twee biertjes op. Ik ging keihard onderuit en kwam weer bij bewustzijn doordat mijn vriend mijn naam riep en hard in mijn wangen kneep. Ik weet nog dat ik dacht: "Jeetje, zó veel heb ik toch niet gedronken?"

08-05-2018

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden