E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Even Skypen over Subcatch, de nieuwe app met ondertiteling van Nederlandse bioscoopfilms

Hoe verzeker jij je in 2020?

Het einde van het jaar is weer in zicht. Terwijl we de pepernoten inslaan, Sinterklaasgedichten schrijven en surprises maken, is het ondertussen ook goed om alvast na te denken over 2020. Kom jij in het nieuwe jaar in aanmerking voor (nieuwe) hoortoestellen? Dan loont het om je huidige zorgverzekering onder de loep te nemen. Wat voor hoortoestellen denk je nodig te hebben en welke zorgverzekeraar vergoedt wat? En welke zorgverlener heeft een contract met je (nieuwe) zorgverzekeraar? We hebben het allemaal voor je op een rij gezet.

En als we dan toch alvast vooruitblikken op het nieuwe jaar, wat dacht je van een nieuwe baan? We hebben in deze nieuwsbrief maar liefst acht leuke vacatures, zit er een interessante functie voor jou bij? Een dame die in elk geval droomt van een nieuwe carrière is de 23-jarige Esmée Smit. Zij stal afgelopen vrijdag de show bij het televisieprogramma The Voice. Niet alleen vanwege haar mooie stem, maar ook door haar verhaal. Ze wordt namelijk langzaam doof. En omdat ze niet wist hoe lang ze nog kan genieten van haar passie, besloot ze zich op te geven voor de talentenjacht The Voice van RTL. En niet zonder succes. Alle vier de stoelen draaiden om!

Een aantal collega’s van Doof is vandaag aanwezig bij de lancering van Subcatch, nieuwe app met ondertiteling voor Nederlandse bioscoopfilms. Zo kun je straks ook naar de nieuwste Nederlandstalige films in de bios en hoef je voor de ondertiteling niet meer te wachten tot-ie op DVD uitkomt. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief. Veel plezier!

Redactie Doof

Actueel

Zijn alle implantaten hetzelfde? Laat je informeren op 17 december

Komt u (of uw kind) in aanmerking voor een cochleair implantaat? En wilt u daarover goed geïnformeerd worden? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de CI-informatiebijeenkomst in het MED-EL Care Center in Nieuwegein van 14.00 tot 17.00 uur.

26-11-2019 | algemeen

Lees verder

Welke audicien heeft een contract met je zorgverzekeraar?

Elk jaar maken zorgverzekeraars en zorgverleners afspraken met elkaar over de vergoeding van je zorg. Sluit je een nieuwe zorgverzekering af? Dan wil je niet voor verrassingen te komen staan als je (een deel van) de kosten zelf moet betalen.

26-11-2019 | advertorial

Lees verder

Meer nieuws

The Voice kandidaat Esmée wordt langzaam doof

26-11-2019

Kentalis Prof. Huizingschool wint MediaMasters

19-11-2019

Hoe zit het met de vergoeding van hoortoestellen in 2020?

18-11-2019

Meer lezen

Video

MediaMasters winnaar speciaal onderwijs 2019

Persoonlijk

‘Niet meer kunnen bellen is verleden tijd’

Angelique heeft een CI maar bellen bleef een probleem. Lastig, zeker omdat haar ouders al op leeftijd zijn en ze graag telefonisch bereikbaar wil zijn. Gelukkig heeft ze een oplossing gevonden.

31-03-2020

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2023   Alle rechten voorbehouden