‘Niet meer kunnen bellen is verleden tijd’

04-10-2019

Ervaringsverhaal – Angelique draagt een SONNET audioprocessor. Sinds kort maakt ze gebruik van het nieuwste hoorhulpmiddel de AudioLink: ‘Eindelijk ben ik weer in staat om probleemloos te telefoneren!’.

Ik was altijd tevreden met mijn CI, maar telefoneren bleef lastig. Op mijn werk mocht ik als enige onze leveranciers appen, omdat telefoneren moeizaam ging. Ook was het erg lastig met de zorg voor mijn ouders. Zij zijn op leeftijd en hebben regelmatig hulp nodig. Bellen is voor hen het makkelijkst maar was voor mij juist erg lastig.

Nu is dat verleden tijd. Ik kan de telefoon bedienen met mijn AudioLink. De telefoon blijft in mijn tas en de AudioLink draag ik bij me. Het geluid van mijn telefoon wordt rechtstreeks vanaf de AudioLink naar mijn audioprocessor gestreamd. Zo gemakkelijk was het nog nooit.

Ook kan ik de AudioLink makkelijk gebruiken als microfoon op afstand. Bij een etentje of vergadering leg ik de AudioLink simpelweg op tafel en ik kan iedereen makkelijk verstaan.

Wil je meer weten over CI’s, de mogelijkheden, de operatie en revalidatie? Wil je direct contact met zowel professionals in de hoorzorg als mensen die al een CI hebben? CI-fabrikant MED-EL organiseert maandelijks informatiebijeenkomsten.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen