E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Column Mary: Uit

Een kijkje in de toekomst

Weet je nog, de hoortoestellen van vroeger? Hoe log en groot die waren? Hoeveel ruis er op de lijn zat? Er is ontzettend veel veranderd in de wereld van hoorhulpmiddelen. Wat kunnen we verwachten in de komende jaren? Zijn hoortoestellen dan onzichtbaar? Kun je ermee bijhouden hoeveel stappen je hebt gezet? In deze nieuwsbrief lees je de verwachtingen van hoortoestellen in de toekomst.

Doof.nl mocht vijf kinderen interviewen op de Gebarencamping. Altijd al eens willen gaan, maar nog nooit gedaan? Ons advies: gewoon doen! Het zag er ontzettend gezellig uit. Het liefst hadden we de hele dag willen blijven.

Geniet van de zomer!
Groetjes van de redactie.

Actueel

Verhalen van de Gebarencamping

De redactie van Doof.nl was op bezoek bij de Gebarencamping. Miliana, Fiona, Frank, Jilaisha en Ravi vertelden ons waarom de Gebarencamping zo leuk is.

04-08-2022 | kinderen

Lees verder

Moet ik mijn CI-operatie uitstellen en wachten op toekomstige technologie, of niet?

Mensen die overwegen om een cochleair implantaat te nemen, vragen zich soms af of ze moeten wachten op toekomstige technologie. Onderzoek toont aan dat het beter is om niet te lang te wachten met een CI nemen.

04-08-2022 | advertorial

Lees verder

Meer nieuws

UMC Utrecht zoekt deelnemers voor onderzoek tinnitus

22-01-2023

Airpods Pro 2 als hoortoestel?

01-08-2022

Hoortoestellen van de toekomst: wat komt eraan?

04-08-2022

Meer lezen

Video

Douae en Mae zijn doof en spelen de hoofdrol in een film

Persoonlijk

Gehoorbescherming als je slechthorend bent? Juist dan!

Het festivalseizoen is weer geopend, er zijn weer evenementen en concerten! Ook ik heb alweer een eerste dansje gedaan. Fijn, buiten, met je hoofd in het zonnetje een drankje in je hand, luisterend naar jouw favoriete artiest of muziek. Maar wellicht ook onder een poncho in een regenbui, want dat gaat ook weer komen.

03-08-2022

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden