Adverteren

Via Doof.nl kunt u zeer doeltreffend uw producten, diensten, vacatures of andere informatie onder de aandacht brengen bij vele duizenden mensen met een auditieve beperking of ander hoorprobleem én professionals die voor en met deze doelgroep werken.

Lezersprofiel
Doof.nl wordt veel bezocht door mensen met een hoorbeperking of hoorprobleem en mensen uit hun omgeving (familie, vrienden en collega’s). Daarnaast wordt Doof.nl veel geraadpleegd door mensen uit Nederland en België die een beroepsmatige betrokkenheid bij de onderwerpen op Doof.nl hebben (audiciëns, tolken, docenten, ambulant begeleiders, producenten van hoorhulpmiddelen, werkbegeleiders, arbo-artsen, zorgverleners, logopedisten, etc). Doof.nl biedt een informatieplatform voor zowel consumenten als professionals.

Cijfers (update 10 september 2019)
Een groot deel van onze bezoekers vindt ons via Google, waar wij een uitstekende ranking hebben op trefwoorden rondom gehoorverlies en hoorproblemen.

 • Aantal bezoekers per maand: 57.448
 • Aantal unieke bezoekers per maand: 54.931
 • Aantal pageviews per maand: 87.480
 • Aantal abonnees nieuwsbrief: 12.000

Advertorial
Heeft u een product, dienst of een speciale aanbieding die u graag doelgericht onder de aandacht wil brengen? Dan is het plaatsen van een advertorial op doof.nl een heel geschikt middel. U kunt hiervoor een tekst en passend beeld bij ons aanleveren, die wij vervolgens opmaken binnen het redactionele format. Laat u de tekst liever door ons schrijven? Dat kan! Onze redacteuren gaan graag voor je aan het werk. Op basis van uw input kunnen wij een artikel – specifiek afgestemd op de doelgroep – voor u schrijven. Daarnaast is het ook mogelijk om uw artikel door ons te laten redigeren. We informeren u graag over alle mogelijkheden.

Vacature plaatsen
Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker voor uw organisatie? Met een vacature op Doof.nl bereikt u een grote doelgroep!

Advertorials en vacatures worden op de openingspagina van Doof getoond en automatisch verspreid via onze Twitterfeed. Desgewenst kunnen wij uw advertorial of vacature ook onder de aandacht brengen op onze Facebookpagina.

Advertorial extra laten opvallen?
Wilt u dat uw advertorial bovenaan de homepage blijft staan en goed opvalt onder de lezers? Maak dan gebruik van onze uitgelichte artikelen. We hebben twee mogelijkheden: uw bericht in de header van onze homepage, of als uitgelicht artikel onder het actuele nieuws.

Extra exposure in onze veelgelezen nieuwsbrief
Wilt u meer aandacht voor uw bericht, dan is het ook mogelijk om de advertorial op te nemen in de nieuwsbrief van Doof.nl. Deze digitale nieuwsbrief wordt twee keer per maand verzonden aan ruim 11.000 abonnees.

U kunt uit vier verschillende exposuremogelijkheden voor het plaatsen van een advertorial of vacature:

 1.  Plaatsing advertorial op Doof.nl
  €100,-
 2. Plaatsing advertorial op Doof.nl + vermelding in de nieuwsbrief
  €200,-
 3. Plaatsing advertorial op Doof.nl + vermelding in de nieuwsbrief + twee weken als uitgelicht artikel
  €350,

Banner
Met behulp van een banner kunt u uw product of dienst prominent onder de aandacht brengen van de bezoekers van Doof.nl. Uw banner is zichtbaar op de homepage en onder alle nieuwsartikelen.

De website biedt plaats aan drie banners van 560×560 pixels. U kunt zowel kiezen voor een statische afbeelding als voor een flashbanner. Desgewenst kunnen we de banner voor u opmaken.

Een banner op Doof.nl is mogelijk vanaf €500,– per maand.

Vermelding in de bedrijvengids
De bedrijvengids is een soort Gouden Gids voor doven en slechthorenden op Doof.nl. De gids biedt de mogelijkheid om uw organisatie te profileren. Bezoekers kunnen de dienstverlening eenvoudig vinden op trefwoord en/of plaats. De vermeldingen komen ook naar boven in de algemene zoekmachine. Een vermelding in de bedrijvengids bestaat uit een omschrijving van de organisatie en de dienstverlening, het logo en de contactgegevens. Voor een vermelding van een hoofdvestiging rekenen we €200,- per jaar en voor iedere nevenvestiging €125,- per jaar.

We denken graag met u mee hoe u uw boodschap het beste onder de aandacht kunt brengen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: redactie@doof.nl of 030-3040032.