Adverteren

Wil je je product, dienst, vacature of andere informatie doelgericht onder de aandacht brengen bij duizenden mensen met een auditieve beperking én professionals die voor/met deze doelgroep werken? Dan is adverteren op onze website een goed idee. Met bijna 12.000 abonnees op onze nieuwsbrief weet je zeker dat je bericht de juiste mensen bereikt.

Doof.nl wordt dagelijks niet alleen bezocht door mensen met een hoorbeperking of hoorprobleem, maar ook door personen uit hun directe omgeving (familie, vrienden en collega’s). Daarnaast wordt Doof.nl veel geraadpleegd door mensen uit Nederland en België die een beroepsmatige betrokkenheid bij de onderwerpen op Doof.nl hebben (audiciëns, tolken, docenten, ambulant begeleiders, producenten van hoorhulpmiddelen, werkbegeleiders, arbo-artsen, zorgverleners, logopedisten, etc). Doof.nl biedt een informatieplatform voor zowel consumenten als professionals.

Cijfers (update 10 september 2019)

Een groot deel van onze bezoekers vindt ons via Google, waar wij een uitstekende ranking hebben op trefwoorden rondom gehoorverlies en hoorproblemen.

 • Aantal bezoekers per maand: 57.448
 • Aantal unieke bezoekers per maand: 54.931
 • Aantal pageviews per maand: 87.480
 • Aantal abonnees nieuwsbrief: 12.000

Advertorial

Heb je een product, dienst of een speciale aanbieding die je graag doelgericht onder de aandacht wilt brengen? Dan is het plaatsen van een advertorial op Doof.nl een heel geschikt middel. Je kunt hiervoor een tekst en passend beeld bij ons aanleveren, die wij vervolgens opmaken binnen het redactionele format. Laat je de tekst liever door ons schrijven? Dat kan! Onze redacteuren gaan graag voor je aan het werk. Op basis van jouw input schrijven wij een wervend artikel, dat specifiek is afgestemd op jouw doelgroep.

Vacature plaatsen

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker voor je organisatie? Met een vacature op Doof.nl bereik je een zeer grote doelgroep.

Advertorials en vacatures worden direct op de openingspagina van Doof.nl getoond. Ook heb je de mogelijkheid om de advertorial of vacature in onze tweewekelijkse nieuwsbrief (ruim 11.000 abonnnees) te plaatsen en onder de aandacht te brengen via onze verschillende socialmediakanalen (Twitter, Facebook, LinkedIn).

Extra opvallen?

Wil je dat je advertorial langere tijd opvalt onder de lezers? Maak dan gebruik van onze uitgelichte artikelen. Het artikel blijft dan een vastgestelde periode bovenaan de homepage zichtbaar. We hebben twee mogelijkheden: je bericht in de header van onze homepage, of als uitgelicht artikel onder het actuele nieuws.

 

Extra exposure in onze veelgelezen nieuwsbrief

Wil je meer aandacht voor je bericht, dan is het ook mogelijk om de advertorial op te nemen in de nieuwsbrief van Doof.nl. Deze digitale nieuwsbrief wordt tweewekelijks verzonden aan ruim 11.000 abonnees.

Kosten

Voor het plaatsen van een advertorial of vacature bieden wij dus meerdere opties, met de volgende bijbehorende kosten:

 1.  Plaatsing advertorial op Doof.nl
  €100,-
 2. Plaatsing advertorial op Doof.nl + vermelding in de nieuwsbrief
  €200,-
 3. Plaatsing advertorial op Doof.nl + vermelding in de nieuwsbrief + twee weken als uitgelicht artikel óf verspreiding via al onze socialmediakanalen
  €350,-
 4. Alle bovengenoemde opties
  €400,-

Banner

Wil je een specifiek product doorgaand onder de aandacht brengen, dan is een banner een goede optie. De banner is zichtbaar op de homepage en onder alle nieuwsartikelen.

De website biedt plaats aan drie banners van 560×560 pixels. Je kunt zowel kiezen voor een statische afbeelding als voor een flashbanner. Desgewenst kunnen we de banner voor je opmaken.

Een banner op Doof.nl is mogelijk vanaf €500,– per maand.

Vermelding in de bedrijvengids

De bedrijvengids is een soort Gouden Gids voor doven en slechthorenden op Doof.nl. De gids biedt de mogelijkheid om je organisatie te profileren. Bezoekers kunnen de dienstverlening eenvoudig vinden op trefwoord en/of plaats. De vermeldingen komen ook naar boven in de algemene zoekmachine. Een vermelding in de bedrijvengids bestaat uit een omschrijving van de organisatie en de dienstverlening, het logo en de contactgegevens. Voor een vermelding van een hoofdvestiging rekenen we €200,- per jaar en voor iedere nevenvestiging €125,- per jaar.

We denken graag met je mee hoe we jouw boodschap het beste onder de aandacht kunnen brengen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: redactie@doof.nl of 030-3040032.