E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Els werkt als hoofdconducteur bij de NS en hielp mee met de iSignNGT-app.

'Je ziet er niks van'

Frances Gallimore, Doof.nl-columnist en auteur van het boek Zolang ik nog vrijgezel ben, is geïnterviewd door Stichting Hoormij∙NVVS. Waarom is een bril geaccepteerd en vragen we ons bij gehoorverlies af of een hoortoestel wel echt nodig is, vraagt Frances. En waarom dan zo klein en onzichtbaar mogelijk? Frances vertelt hoe ze heeft geleerd om te gaan met haar slechthorendheid. En dat dat leerproces nog steeds doorgaat. Lees het interview op de website van Hoormij∙NVVS.

Muziek en een CI. Gaan die twee samen? Kan je na je operatie muziek luisteren en maken? Volgens slechthorende artiest Joke Veltman wel. Zij heeft een muziektraining ontwikkeld, genaamd Musi-CI. Kijk even op haar website als je meer wilt weten. Ook Marlena is gek op muziek en ze hoopt dat ze snel gewend raakt aan haar nieuwe CI, zodat ze weer naar haar favoriete nummers kan luisteren.

Gezellig dagje uit? Lees de leuke toegankelijke tips voor het hele gezin.

Veel leesplezier!
De redactie.

Actueel

Oordoppencampagne VeiligheidNL: I Love My Ears

I Love My Ears is een campagne van VeiligheidNL om jongeren tussen de 18 en 25 jaar te motiveren oordoppen met muziekfilter te dragen.

22-06-2023 | communicatie & media

Lees verder

Zomer 2023: dagjes uit in heel Nederland

Het is mooi weer, dus we gaan naar buiten! Bij al deze uitjes is er een tolk Nederlandse Gebarentaal of is er geen gesproken taal.

17-07-2023 | uit- en thuistips

Lees verder

Meer nieuws

Tips van NPO3 als je tinnitus hebt

22-06-2023

Meer lezen

Video

Diederick maakte een CI-hoofdband voor MRI-scans

Persoonlijk

Marlena’s hoorreis: deel 1

Marlena (32 jaar) dacht er jaren over na om een CI te nemen. Halverwege 2022 besluit ze het te doen en op 8 mei 2023 wordt ze dan eindelijk geopereerd. Wat komt er daarna?

22-06-2023

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden