Kom jij bij ons werken? E-mail slecht leesbaar?
bekijk online.
LEZEN KIJKEN WETEN DOEN

Ervaringsverhaal: DJ met een CI?

Kippenvel

Deze week viel er sneeuw en werd het ineens toch nog een beetje winter. Hier op de redactie moest de verwarming iets hoger, want de onverwachte kou zorgde bij menig redactielid voor kippenvel. We waren niet de enigen. Zo vertelt David in zijn ervaringsverhaal waarom hij kippenvel kreeg toen hij voor het eerst muziek hoorde met zijn CI. En ook tolk Lotteke had pas geleden last van rillingen over haar hele lijf… waarvan, dat lees je in haar nieuwste column.

In onze vorige nieuwsbrief kon je al lezen waarom we hier op de redactie in jubelstemming waren: UWV koos Berengroep – de organisatie achter Doof.nl en Tolkcontact – voor de uitvoering van de tolkvoorziening. Dat betekent ook dat we ons team gaan uitbreiden! In deze nieuwsbrief vind je daarom maar liefst vier mooie vacatures. Zit er iets voor jou bij? Dan werk jij binnenkort misschien wel bij het leukste bureau voor toegankelijke media en communicatie van Nederland ;-).

Veel leesplezier!
Redactie Doof

Actueel

Hulpmiddel voor mensen met evenwichtsproblemen: de BalanceBelt

Goed nieuws voor duizenden patiënten met evenwichtsproblemen: volgend jaar komt de BalanceBelt op de markt, een evenwichtsriem die mensen helpt om letterlijk hun evenwicht te bewaren. Patiënten krijgen daardoor meer vertrouwen om weer deel te nemen aan het dagelijks leven.

09-01-2019 | gezondheidszorg

Lees verder

Gemeente-ambtenaren voor even doof, blind of rolstoelafhankelijk

Onlangs ondervond een groep ambtenaren van de gemeente Berkelland hoe het is om blind, doof of rolstoelafhankelijk te zijn. Boodschappen doen bleek helemaal niet zo gemakkelijk met een beperking. De gemeente wil met dit initiatief het bewustzijn onder haar medewerkers vergroten.

22-01-2019 | algemeen

Lees verder

Meer nieuws

Hoe het is om doof te zijn in Utrecht

14-01-2019

Flirtende krekels boosdoeners ‘akoestische aanvallen’

14-01-2019

‘Opnieuw vogels horen’: boek over DFNA9 en een cochleair implantaat

22-01-2019

Zijn alle implantaten hetzelfde? Kom naar een MED-EL informatiebijeenkomst

03-01-2019

Meer lezen

Video

Première in Canada: eerste gebarenmusical ter wereld

Persoonlijk

Column Lotteke: Blauwe nagels

Via WhatsApp ontvangt Lotteke een tolkaanvraag van Melissa. Melissa heeft een afspraak bij de huisarts en wil dat Lotteke meegaat om te tolken. Om het gesprek goed voor te bereiden vraagt Lotteke naar de inhoud van de doktersafspraak. ‘Ik heb last van kalknagels,’ is Melissa's reactie. Meteen lopen de rillingen over Lottekes lijf. Zou ze dat gevoel kunnen negeren tijdens het tolken?

22-01-2019

Lees verder
 

Volg ons Facebook Instagram

is onderdeel van

Berengroep

afmelden voor de nieuwsbrief

© 2024   Alle rechten voorbehouden