Win kaartjes voor Sencity Festival!

09-02-2018 uit- en thuistips

Sencity Festival, hét zintuigprikkelende evenement voor doven, slechthorenden en horenden, keert op zaterdag 10 maart terug in TivoliVredenburg in Utrecht. Deze editie wordt groter dan ooit tevoren en er is van alles te beleven: van bands tot DJ’s, van dans tot theater, van workshops tot interactieve kunstinstallaties en handtalks van inspirerende sprekers. En het leuke is: Doof mag 2 X 2 vrijkaartjes weggeven!

Sencity Festival is een unieke beleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en waarbij je een maximale beleving uit je avond haalt. Het programma staat weer vol zintuigprikkelende muziekoptredens. Dove, slechthorende én horende bezoekers beleven de emotie van de muziek door de inzet van food-, video-, aromajockeys en signdancers. Ervaar de muziek van onder andere Bazzookas, Playground Zer0 en Traudes op een geheel nieuwe manier!

Laat je op Sencity Festival ook inspireren door het verhaal van de dove Turkse rapformatie DEF RAP, leer flirten in gebarentaal of breng een bezoek aan de theatervoorstelling van ArtEZ-studente Stéphanie Kersbergen – zij daagt je uit om te kijken en op ontdekkingstocht te gaan in de echte wereld. Daarnaast brengen verschillende kunstenaars de bezoekers samen door middel van interactieve kunstinstallaties waarbij taal géén rol speelt. Voor de échte feestbeesten is er natuurlijk ook een afterparty, waar je tot diep in de nacht dansen op de beats die door de dansvloer worden omgezet in trillingen.

Win kaarten!
De winnaars zijn bekend: Lisanne en Bart hebben allebei twee kaarten gewonnen. Gefeliciteerd! Jullie ontvangen een mail in de week van Sencity.
Wil jij ook naar Sencity? Scoor dan je tickets via www.sencity.nl.

Sencity Festival is een project van Possibilize, een stichting met als gedachtegoed “het inspireren en activeren om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie”. Met deze editie start de organisatie een ambitieuze groei die wordt gespreid over drie jaar. Utrecht is de logische keuze door goede relaties met het culturele veld, de centrale ligging van de stad én het nachtnet – waardoor Sencity Festival nóg toegankelijker wordt voor bezoekers vanuit het hele land. TivoliVredenburg omarmt de visie van Possibilize en biedt Sencity Festival de komende drie jaar een thuisbasis.

Kijk voor meer informatie op: www.sencity.nl.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen