Nieuws

Bijzondere 150ste Schoonenberg winkel in Maastricht

Bijzondere 150ste Schoonenberg winkel in Maastricht

Op 12 september a.s. opent Willeke Alberti om 14.00 uur een nieuwe Schoonenberg hoorwinkel. Deze ‘conceptshop’ vindt u in het fraaie nieuwe winkelgebied Entre Deux, dat is gelegen tussen Markt en Vrijthof in Maastricht. Wij streven ernaar voor iedereen zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. In dit verband mag de opening van deze nieuwe vestiging gerust een mijlpaal worden genoemd: het is onze 150ste winkel! We hebben er dan ook iets heel bijzonders van gemaakt.

Tevredenheid centraal
Het begrip conceptshop betekent dat wij in de nieuwe winkel allerlei nieuwe zaken uitproberen. Schoonenberg streeft er voortdurend naar om de service aan u nóg beter af te stemmen op uw wensen. De deskundigheid van onze audiciens is waar het in de winkels om draait. Maar hoe beter de wisselwerking met onze klanten, des te beter deze deskundigheid tot uitdrukking komt. Daarom is de nieuwe winkel helemaal gericht op interactief contact. Doel hiervan is om klanten nóg bewuster te laten kiezen. Een betere keuze zal immers de tevredenheid vergroten. En u weet het: klanttevredenheid staat bij Schoonenberg centraal!

Vol nieuwigheden
In de nieuwe winkel kunnen klanten alle producten vrijblijvend uitproberen op speciale testzuilen. Zo ervaart u direct de gehoorbeleving van het betreffende artikel, van speciale telefoon tot draadloze set voor radio of tv. Nieuw is ook het Visible Speech Systeem, het allernieuwste systeem voor het interactief aanpassen van hoortoestellen. Hierbij geeft een groot scherm de metingen weer. Dit zorgt voor inzicht in de mate van gehoorverlies en de compensatiemogelijkheden. Ook een eventuele partner kan bij het proces worden betrokken, wat diens begrip bevordert. Verder is er een aparte servicebalie. Daar kunnen klanten zonder afspraak terecht voor bijvoorbeeld het schoonmaken van een hoortoestel, het vervangen van een slangetje of het aanmeten van gehoorbeschermingsmiddelen.

Gratis hoortest-dagen en oordopjes
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 september kunt u in de nieuwe winkel zonder afspraak langskomen voor een gratis hoortest. Een Schoonenberg promotieteam deelt op deze dagen gratis doosjes met oordopjes uit in het gebied waar de winkel is gevestigd. Ontvangt u zo’n doosje, dan maakt u kans op gratis gehoorbescherming op maat.

Gerelateerde artikelen

Advertentie

Reacties

Theatertour

Chez Brood

Chez Brood

 • Plaats: Tilburg
 • Datum: 1 juni 2016
VELDEKE LAEFTJ!!!

VELDEKE LAEFTJ!!!

 • Plaats: Weert
 • Datum: 4 juni 2016
Jan ter Meulen

Jan ter Meulen

 • Plaats: Den Haag
 • Datum: 5 juni 2016
OLYMPIA DANST IN DE TAMBOER

OLYMPIA DANST IN DE TAMBOER

 • Plaats: Hoogeveen
 • Datum: 11 juni 2016
Alle mensen verzamelen, Emilio Guzman

Alle mensen verzamelen, Emilio Guzman

 • Plaats: Venlo
 • Datum: 22 september 2016
The Sunshine Boys

The Sunshine Boys

 • Plaats: Eindhoven
 • Datum: 30 september 2016


Nieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/