BatterijTotaal.nl goedkope batterijenleverancier, nu met 10% korting

12-02-2016 algemeen

advertorial

Actie: 10% korting voor lezers Doof.nl
Het is altijd leuk om een voordeel te kunnen delen. BatterijTotaal.nl – één van de goedkoopste leverancier van hoortoestelbatterijen in Europa – heeft daarom dit keer een leuk voordeel voor u. Als dove of slechthorende lezer van Doof.nl bieden wij u nu 10% korting op de aankoop van batterijen voor uw hoortoestel of CI aan.

Voordelige batterijen
BatterijTotaal.nl verkoopt sinds 2005 via internet batterijen voor hoortoestellen en cochleair implantaten. De prijzen zijn een stuk voordeliger dan in de winkel en uw bestelling wordt GRATIS verzonden en ligt binnen 48 uur bij u op de deurmat.

Batterijen zijn bij BatterijTotaal.nl al te bestellen vanaf 1,79 euro per blister van 6 batterijen. De batterijen blijven enkele jaren goed. Alle hoortoestelbatterijen zijn tot het einde van de houdbaarheidsdatum gegarandeerd en BatterijTotaal.nl biedt u zekerheid met de niet-goed-geld-terug-garantie.

BatterijTotaal.nl verkoopt batterijen van alle bekende merken: Rayovac Proline, Rayovac Extra, Rayovac Acoustic, Power One, Duracell, iCellTech, en van het huismerk BatterijTotaal.nl.
Vergelijk ook de voordelige CI-batterijen en alle andere batterijen.

Wilt u weten welk merk batterijen voor u het beste werkt? Bestel dan een voordelig proefpakket om te bepalen welk merk voor uw hoortoestel het meest geschikt is en voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Hoe werkt de 10% korting voor lezers Doof.nl
Als u nu een bestelling plaatst bij BatterijTotaal.nl, krijgt u als lezer van Doof.nl 10% extra korting* op alle artikelen in de website, ook op de UV-droogkastjes. Vul bij het plaatsen van uw bestelling de kortingscode 'Doof.nl' in. Vergeet niet op de knop 'controleren' te drukken; de korting wordt dan direct afgetrokken van het totaalbedrag.

* deze aanbieding geldt t/m 15 maart 2016


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.