Speciale actie van BatterijTotaal: 10% korting op alle hoorbatterijen

12-03-2021 advertorial

advertorial

Zijn uw hoorbatterijen binnenkort aan vervanging toe? Dan hebben we goed nieuws! BatterijTotaal.nl – één van de goedkoopste leveranciers van hoortoestelbatterijen – heeft namelijk een leuk voordeel voor u. Als dove of slechthorende lezer van Doof.nl bieden wij u nu 10% korting op de aankoop van batterijen voor uw hoortoestel of CI aan.

Voordelige batterijen
BatterijTotaal.nl verkoopt sinds 2005 via internet batterijen voor hoortoestellen en cochleair implantaten. De prijzen zijn een stuk voordeliger dan in de winkel en uw bestelling wordt GRATIS verzonden en ligt binnen 48 uur bij u op de deurmat.

Batterijen zijn bij BatterijTotaal.nl al te bestellen vanaf 1,59 euro per blister van 6 batterijen (dat is de staffelkorting bij 20 blisters). De batterijen blijven enkele jaren goed. Alle hoortoestelbatterijen zijn tot het einde van de houdbaarheidsdatum gegarandeerd en BatterijTotaal.nl biedt u zekerheid met de niet-goed-geld-terug-garantie.

BatterijTotaal.nl verkoopt batterijen van alle bekende merken: Rayovac Proline, Rayovac Extra, Rayovac Acoustic, Power One, Duracell, Siemens iCellTech, en van het huismerk BatterijTotaal.nl.
Vergelijk ook de voordelige CI-batterijen en alle andere batterijen.

Wilt u weten welk merk batterijen voor u het beste werkt? Bestel dan een voordelig proefpakket om te bepalen welk merk voor uw hoortoestel het meest geschikt is en voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Hoe werkt de 10% korting voor lezers Doof.nl
Als u nu een bestelling plaatst bij BatterijTotaal.nl, krijgt u als lezer van Doof.nl 10% extra korting* op alle artikelen in de website. Vul bij het plaatsen van uw bestelling de kortingscode ‘Doof.nl’ in. Vergeet niet op de knop ‘controleren’ te drukken; de korting wordt dan direct afgetrokken van het totaalbedrag. Deel de actie gerust ook met familie of vrienden!

* deze aanbieding geldt t/m 12 april 2021


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.