Cochlear introduceert nieuwe processor: Kanso 2

29-09-2020 advertorial , algemeen , hooroplossingen

Cochlear Limited is verheugd om de lancering aan te kondigen van de Cochlear™ Nucleus® Kanso 2-geluidsprocessor, die vanaf 14 september 2020 beschikbaar is in Nederland.De Kanso 2-geluidsprocessor is ’s werelds kleinste1 en meest geavanceerde2,3 van-het-oor-gedragen geluidsprocessor voor cochleaire implantaten (CI).

Maak verbinding zoals nooit tevoren

Het is de eerste en enige van-het-oor-gedragen CI-geluidsprocessor die directe streaming biedt vanaf compatibele Apple- of Android™-apparaten*. Voer telefoongesprekken en geniet van uw favoriete entertainment met audio die direct gestreamd wordt vanaf een compatibel apparaat* naar uw geluidsprocessor.

Cochlear en hoortoestelfabrikant ReSound werken samen in de Smart Hearing Alliance. Dankzij deze samenwerking kwam een slimme bimodale hooroplossing tot stand, waarbij u geluid van uw compatibele Apple- of Android-apparaat direct naar uw compatibele geluidsprocessor én hoorapparaat kunt streamen, zonder tussenkomst van een intermediair apparaat*.

Focus op de gesprekken die van belang zijn

De Kanso 2-geluidsprocessor is ook compatibel met de Nucleus Smart App**, waardoor de instellingen, functies en informatie van het apparaat kunnen worden beheerd. ForwardFocus, dat wordt geactiveerd via de Nucleus Smart App, is ontwikkeld om achtergrondlawaai te verminderen, zodat u eenvoudiger kunt genieten van een-op-een-gesprekken.

Ontworpen voor een actieve levensstijl

Of u nu aan het sporten of aan het gamen bent, de nieuwe Kanso 2-geluidsprocessor is gebruiksvriendelijk4 met zijn unieke bediening zonder knoppen en met automatische aan/uit-functies †.
Naast zijn bewezen hoorprestatietechnologie2,3,5,6 bevat het een krachtige7 oplaadbare batterij in een eenvoudig4 en duurzaam8 alles-in-één-ontwerp.

Met een stof- en waterbestendige constructie hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u in de regen terechtkomt (IP68-gecertificeerd)^. Voeg daar de veiligheid van Cochlear Aqua+ ^ aan toe en uw Kanso 2-geluidsprocessor wordt waterdicht met de hoogste classificatie (IP68)^, zodat u kunt surfen, snorkelen of zwemmen in zout, zoet en gechloreerd water.

De Kanso 2-geluidsprocessor bouwt voort op de kenmerken en ontwerpvoordelen van Kanso met alle geavanceerde technologieën die worden geleverd met de Nucleus 7-geluidsprocessor. Of u nu de voorkeur geeft aan een geluidsprocessor die niet op het oor zit, zoals de Kanso 2-geluidsprocessor, of een geluidsprocessor die achter het oor zit, zoals de Nucleus 7-geluidsprocessor, u vindt altijd een Cochlear-optie- elk de kleinste en lichtste in zijn categorie.9

Voor meer informatie over Kanso 2, neem een kijkje op onze vernieuwde website!


Reacties

Er is 1 reactie Bekijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen