Win twee vrijkaarten voor het visuele Cross Comix Festival Rotterdam!

12-11-2019 algemeen , uit- en thuistips

Deze actie is inmiddels verlopen.

Op zondag 17 november vindt in Rotterdam het internationale Cross Comix Festival plaats. Een visueel festival over de wondere wereld van de kunst, comedy en visual storytelling. Ontmoet toonaangevende beeldmakers en -denkers, auteurs, storytellers, kunstenaars en musici voor een wervelend feest vol visuele kunst, inclusief de aanwezigheid van een gebarentolk.

Sinds 2016 verrast Cross Comix het publiek op allerlei manieren met nieuwe beeldmakers, initiatieven en goede verhalen. Dat doen ze onder meer met muziek, exposities, debatten, workshops, events en meer. Beeldverhalen staan centraal. De stad is het podium voor het Cross Comix Festival. Het beeldverhaal is overal: on- en offline, ondergronds, bovengronds en sky high in ontwikkeling.

De programma’s in de grote zaal worden tot 18.00 uur getolkt door een Tolk Gebarentaal.

Wil jij kans maken op twee dagkaarten voor aanstaande zondag 17 november?

Stuur dan een e-mail naar redactie@doof.nl met als onderwerp ‘Vrijkaart Cross Comix’ en vertel met wie jij naar het Cross Comix Festival zou willen en waarom!

De winnaars krijgen uiterlijk vrijdag bericht en worden a.s. zondag op de gastenlijst van het festival geplaatst.

Met een dagkaart voor het festival krijg je op zondag 17 november 2019 toegang tot zo’n 15 programma’s in Theater Rotterdam. Laat je van 14.00 tot 23.00 uur inspireren door verrassende en toonaangevende stripauteurs en beeldmakers uit binnen- en buitenland.

Locatie

Je kunt de festivallocaties gemakkelijk lopend, per fiets of met OV bereiken. Vanuit station Rotterdam Centraal is het ongeveer 5 minuten lopen naar Theater Rotterdam.

Adres:
Schouwburgplein 25
3012 CL Rotterdam

Voor het complete festivalprogramma en online tickets kijk je op de website van Cross Comix.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen