Signcall: telefoneren voor doven en slechthorenden

18-05-2016 algemeen

Als je mensen niet (goed) kunt verstaan aan de telefoon, dan is Signcall een oplossing voor jou. Met Signcall kun je lezen wat je niet kan horen. De spraak van de (goed) horende gesprekspartner wordt tijdens het bellen omgezet in tekst of gebarentaal. Lees wat je niet kan horen!

Signcall werkt op een computer, smartphone of tablet met internetverbinding. De app (software) kun je op meerdere computers, je smartphone en tablet installeren. Bijvoorbeeld thuis en op het werk. Signcall is beschikbaar voor Windows, Android en Apple iOs (iPhone en iPad). Signcall is betrouwbaar en wordt bovendien volledig vergoed door alle zorgverzekeraars van Nederland.

KPN Teletolk: tekst- en beeldbemiddelingsdienst
Met Signcall heb je rechtstreeks toegang tot KPN Teletolk. KPN Teletolk is handig als je wilt kunnen bellen, maar moeite hebt om gesprekken te verstaan. Bij KPN Teletolk worden telefoongesprekken omgezet in tekst of gebarentaal en andersom. Dit doen de medewerkers van KPN Teletolk direct, zonder vertraging, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zij zorgen ervoor dat jij tijdens het telefoongesprek mee kunt lezen wat je niet kan horen. Antwoord geven doe je op de manier die jouw voorkeur heeft: door zelf te spreken, te typen of gebarentaal te gebruiken.

Vergoeding door zorgverzekeraar
De zorgverzekeraars vergoeden geen mobiele telefoon, tablet of computer en internetaansluiting. Daar moet je zelf voor zorgen. Wel vergoeden zij de app (software) van Signcall die nodig is om te kunnen bellen. Alle Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden de software van Signcall. Ook betaal je geen eigen risico.

Meer informatie en aanvragen
Benieuwd naar de mogelijkheden van Signcall? Neem dan contact met ons op. We leveren je de software, gebruiksvriendelijke handleidingen, ondersteuning via onze persoonlijke helpdesk en regelen ook het contact met je zorgverzekeraar voor de vergoeding. Vraag Signcall vandaag nog aan!


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen