Test slaapdoppen op TV Gelderland

07-04-2006 algemeen

Zaterdag 7 april werd er in het consumentenprogramma Hallo Gelderland! een test van 6 verschillende slaapdoppen getoond. Hallo Gelderland! is een progamma op TV Gelderland.

Voor deze test hebben drie testpersonen de producten op meerdere punten getest. Zo is er met alle slaapdoppen geslapen om te zien of het product ook daadwerkelijk goed `beschermd` tegen een snurkende partner. Verder is er gekeken naar comfort tijdens het slapen.

Als laatste zijn er donderdag 6 april testen uitgevoerd met een audiometer om de slaapdoppen te vergelijken op demping. Wat duidelijk was tijdens deze dempingstest was dat het goed inbrengen van de slaapdop één van de meest belangrijke punten was voor een goede bescherming. De testresultaten zullen later worden weergegeven op de site van Comfoor. De metingen voor de dempingswaarden zijn uitgevoerd door Rien Houwers, product specialist bij Comfoor.

Op de foto zie je Rien Houwers (Comfoor), Irene ten Voorde (presentatrice Hallo Gelderland!) en de drie testpersonen.

Hallo Gelderland! 7 april: Alles over slapen! Last van snurken? De oordoppentest! En de uitslag van ons slaaponderzoek! TV Gelderland

Bron: Slaapdoppen test


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen