Nieuws

VIA wordt onderdeel van GGMD voor Doven en Slechthorenden

VIA wordt onderdeel van GGMD voor Doven en Slechthorenden

VIA wordt onderdeel van GGMD voor Doven en Slechthorenden. De bestuurders van Rivierduinen en GGMD hebben hierover overeenstemming bereikt. Afgesproken is dat het centrum VIA Landelijk Centrum GGZ en Gehoorstoornissen Rivierduinen  zal verlaten en onderdeel zal worden van GGMD voor Doven en Slechthorenden. De integratie van VIA met GGMD is vanaf 1 juni 2011 een feit.

Het creëren van een solide basis voor de toekomst zowel vanuit het cliënten- als het personeelsperspectief is de belangrijkste reden geweest om voor de integratie te kiezen. GGMD (Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening voor alle mensen met een gehoorprobleem) is namelijk een zorgaanbieder die zich uitsluitend richt op doven en slechthorenden.

De directie van VIA denkt dat door de samenwerking met GGMD de zorg nog beter op de wensen van de cliënt kan worden afgestemd. De medewerkers van beide organisaties vormen samen een nieuw regioteam van GGMD.

Tegelijk met de integratie met GGMD zal VIA verhuizen vanuit Leidschendam en zich vestigen in Zoetermeer op de Brechtzijde 20. Ook GGZ Zoetermeer is daar gehuisvest.

Advertentie

ReactiesNieuwsbrief van Doof.nl

Meld u nu direct aan!

Gezond gehoor

Het eerste tijdschrift in Nederland over geluid, gehoor en gehoorproblemen.

/