Interactieve vertelvoorstelling voor jonge kinderen

22-12-2016 algemeen

Op vrijdag 27 januari 2017 kun je met kinderen tussen de twee en zes jaar naar Golf in de zee, gebaar met de kleine walvis mee. Beleef de storm en help mee om de walvis te verstoppen voor papa. Zing het walvis lied met gebaren en zoek samen met Tim naar de echte walvis!

Deze voorstelling is voor zowel horende, slechthorende als dove kinderen in de leeftijd van twee tot zes jaar. Iedereen kan meedoen. De vertelvoorstelling wordt ondersteund met gebaren waardoor het grote belevenis is en waarbij niemand zijn handen stil zal kunnen houden! Voor de dove kinderen die komen wordt er op 27 januari ook een gebarentolk ingezet. 

Over Wapperkids
Gebaren zijn leuk en voor iedereen! Daarom leert Wapperkids horende ouders, professionals, baby’s, peuters en kleuters gebaren te gebruiken bij het praten. Wapperkids gebruikt de gebaren uit de Nederlandse gebarentaal. Ze zijn er van overtuigd dat iedereen veel plezier kan hebben met het maken van gebaren, dus ook horende mensen. Dit geldt voor zowel beginners als gevorderden, van amateur tot professional, van individu tot organisatie, van jong tot oud. 

Kaarten
Wanneer: Vrijdag 27 januari 2017, 15.30uur
Waar: De nieuwe bibliotheek, Almere stad, Stadhuisplein 101, 1315 XC Almere
Prijs: Gratis op vertoon van een toegangskaartje, verkrijgbaar via de website of bij de klantenservice.
Bijzondere wensen rondom de communicatie kun je mailen naar evenementen@denieuwebibliotheek.nl.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen