Informatiemiddag over hoorimplantaten op 8 november in Lemmer

04-11-2019 algemeen , hooroplossingen , hoorproblemen , techniek & ontwikkeling

Bent u of uw kind slechthorend en helpen hoortoestellen u niet meer voldoende? MED-EL organiseert in samenwerking met audicien Hulp bij Horen in Lemmer een informatiebijeenkomst over hoorimplantaten.

Hoorimplantaten oftewel cochleaire implantaten (CI) zijn geschikt voor alle leeftijden en worden al meer dan 25 jaar geïmplanteerd. Als u slechthorend bent en zelfs de krachtigste hoortoestellen niet meer helpen, kunt u baat hebben bij het nemen van deze volgende stap. Of misschien is uw kind slechthorend en wilt u graag informatie zodat u een goede keuze kunt maken voor uw kind. Tijdens deze informatiebijeenkomst worden alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht.

Wij geven uitleg over de nieuwste audioprocessor en luisterhulpmiddelen voor telefoneren, vergaderingen bijwonen en het luisteren naar muziek en TV. Ook zullen er dragers van een CI zullen aanwezig zijn om te vertellen over hun persoonlijke ervaring. Deze bijeenkomst is kleinschalig, waardoor er volop tijd zal zijn voor al uw vragen. Tijdens de informatiebijeenkomst is een schrijftolk en ringleiding aanwezig. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaarstaan. Neem gerust iemand mee, wij verheugen ons op uw bezoek!

Datum: 8 november 2019
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Hulp bij Horen – Nieuwedijk 3 in Lemmer

U kunt zich hier aanmelden.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen