Actie: Win kaartjes voor Mediacollege Krachtige politieke vrouwen in de media

11-02-2021 algemeen

Media spelen een belangrijke rol bij onze politieke keuzes. In dit Mediacollege onderzoekt sociaal activist Devika Partiman hoe zichtbaarheid en representatie van politieke vrouwen in de media onze beeldvorming of zelfs ons stemgedrag kunnen beïnvloeden. Ze illustreert haar betoog met bijzondere beelden uit de mediacollectie van Beeld en Geluid. En het leuke is: Doof.nl mag vijf vrijkaartjes weggeven!

Devika is oprichter van de stichting Stem op een vrouw, die als doel heeft meer vrouwen in politieke functies te krijgen. Bij de komende Tweede Kamerverkiezingen zijn meer vrouwen dan ooit op verkiesbare posities geplaatst.

Toegankelijk voor doven en slechthorenden

Tijdens dit Mediacollege op 24 februari zullen tolken Nederlandse Gebarentaal en schrijftolken aanwezig zijn. Al het videomateriaal is vooraf ondertiteld.

Win kaarten!

Speciaal voor lezers van Doof, geeft Beeld en Geluid vijf vrijkaartjes weg. Wil jij er eentje winnen? Stuur ons dan uiterlijk 23 februari een e-mail naar redactie@doof.nl. Win jij ze? Dan hoort Beeld en Geluid heel graag hoe jouw ervaring was, zodat ze hun programma in de toekomst nog beter toegankelijk kunnen maken voor doven en slechthorenden.

Geen kaartje gewonnen? Je kunt ze ook gewoon bestellen. Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de website van Beeld en Geluid.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen