Boek: 101 vragen over horen

18-10-2010 algemeen

Geluid horen vinden de meeste mensen heel normaal: brekende golven in de branding, een vioolconcert, dwarrelende blaadjes tijdens een herfstwandeling. Voor 1,4 miljoen mensen in Nederland is het horen van geluid echter helemaal niet zo vanzelfsprekend. Als je minder goed hoort kan dat een hoop vragen oproepen. Het boek 101 vragen over horen geeft antwoord op de meest gestelde vragen over het gehoor.

Thema’s

Het boek is opgedeeld in zeven thema`s: Geluid, Oren en horen, Een verminderd gehoor, Medische zaken, Begeleiding, behandeling en informatie, Gehoorbescherming, Hoortoestellen- en implantaten en Andere hoorhulpmiddelen. Binnen deze thema`s komen vragen aan de orde als: `Wanneer ben je slechthorend?`, `Is slechthorendheid te verhelpen door een medische ingreep?` en `Waarom fluiten mijn hoortoestellen?`.

Naast de thema`s is het boek ook voorzien van een verklarende woordenlijst en een register. Dankzij het register kun je snel zien op welke pagina uw vraag beantwoord wordt.

Het boek 101 vragen over horen is een uitgave van de Nationale Hoorstichting in samenwerking met Beter Horen en HoorProfs. Het boek is voor 9,95 euro te koop via Doof.nl (stuur een e-mail aan redactie@doof.nl), in de boekhandel en in de winkels van Beter Horen en HoorProfs.

Dowload hier enkele voorbeeldpagina`s.

Titel: 101 vragen over horen, heldere antwoorden op de meest gestelde vragen over het gehoor
Auteur: Nic van Son
Uitgeverij: Inmerc BV
Aantal pagina`s: 136
ISBN: 978-902154902-6
Prijs: 9,95 euro

De special edition van Beter Horen is verschenen onder de titel 100 hoorvragen beantwoord. De inhoud van de drie boeken is echter identiek.


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde artikelen